Ποδόσφαιρο

Σημαντική η γρήγορη ενίσχυση του ρόστερ – Να υπάρξει χρόνος για δουλειά

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ξεκίνησε με 19 παίκτες, από τους οποίους οι 7 είναι οι «πιτσιρικάδες», με τους Μπακούτση και Μπαγκαλιάνη να έχουν μόνο εμπειρίες από επίσημα ματς με την πρώτη ομάδα.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Για την σημερινή μέρα, αναμένονται στα 3-5 Πηγάδιαείναι οι Σάσα και Γκανέα, οι οποίοι άμεσα θα ενσωματωθούν στην αποστολή, για να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Αυτό που θέλει ο Μίχαελ Ένινγκ είναι να γίνουν οι επόμενες προσθήκες, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτσι ώστε να έχει πιο πολύ χρόνο για να δουλέψει μαζί τους πριν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, για τον Σεπτέμβριο.

Από την πλευράτου, ο Άγγελος Χαριστέας είχε προαναγγείλει στην απολογιστική συνέντευξη τύπου ένα ρόστερ 25 παικτών, παικτών με τις φιλοδοξίες των νέων.

Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί το πλάνο των βασικών επιλογών, είναι να θωρακιστεί το κέντρο της άμυνας (στην τελική ευθεία του Ντάτκοβιτς), ένας ακόμα σέντερ φορ (με φαβορί τον Λόπεζ) και ακολουθούν οι προσθήκες που θα γίνουν για να «φουλάρει» το ρόστερ.

Φυσικά, απομένει και η τελική εισήγηση του Ένινγκ για τους νεαρούς της αποστολής που περνούν στα 3-5 Πηγάδια μία περίοδο δοκιμασίας, για το αν μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς και τη νέα σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button