Ποδόσφαιρο

Σε φουλ ρυθμούς για την Εθνική ενόψει των φιλικών

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το πρώτο «ραντεβού» της Εθνικής ομάδας εν όψει των φιλικών με Βέλγιο και Νορβηγία, με το βάρος στην προπόνηση να πέφτει στην τακτική.

Σήμερα Δευτέρα (31/5) η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στον Άγιο Κοσμά , η οποία προετοιμάζεται για τα δύο επικείμενα φιλικά με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες (3/6) και τη Νορβηγία στη Μάλαγα (6/6).

Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι διεθνείς, βγάζοντας ένα δυνατό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς -με έμφαση στην τακτική, στην επιθετική ανάπτυξη και στην κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς να συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Να σας υπενθυμίσουμαι ότι τα νέα πρόσωπα στις κλήσεις αφορούν εκείνα των Αχιλλέα Πούγγουρα και Μανώλη Σάλιακα, καθώς και του Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος επέστρεψε σε αυτές.

Δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα στα δύο φιλικά παιχνίδια ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ, , επιθυμώντας να μοντάρει τον βασικό κορμό της ομάδας. Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει την Τρίτη (1/6) για τις Βρυξέλλες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button