Μπάσκετ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Π.Α.Ο.Κ

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι από σήμερα (21/9) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας, κόντρα στον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 04/10), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ώρα έναρξης του παιχνιδιού θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Οι μαχητές του ΑΡΗ σε περιμένουν δίπλα τους, να γεμίσουμε το «Nick Galis Hall» και να φτιάξουμε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που μόνο ο κόσμος του ΑΡΗ ξέρει να δημιουργεί.

Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, με εξαίρεση τις θύρες 5-6, έχουν έκπτωση 5€ στο εισιτήριο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η συγκεκριμένη έκπτωση ισχύει μόνο για αγορές εισιτηρίων στην ARIS BC Boutique “The Legend Store” και για το συγκεκριμένο αγώνα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο για την ίδια θέση του διαρκείας τους, έως την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου η θέση που αντιστοιχεί στο εισιτήριο διαρκείας τους, θα είναι διαθέσιμη προς αγορά για το συγκεκριμένο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι τιμές

Παιδικό: 5€ (εκτός των θυρών 5-6)

Θύρες 5-6: 10 €

Θύρα 1, 2Α-3Α, 2Β-3Β, 4, 7, 8-9, 8-9 VIP, 10: 15€

Θύρα Gold: 20€

Τρόπος και ώρες διάθεσης

* Ηλεκτρονικά, μέσω της VIVA

* Από την ARIS BC Boutique “The Legend Store”:

Καθημερινά από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.

* Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button