Ποδόσφαιρο

Σερβικά μέσα: «Προχωρημένες οι επαφές με Ροζ αλλά όχι τόσο ώστε να πιέσει ο Γάλλος τον Άρη»

Νέο σερβικό δημοσίευμα έκανε σήμερα την εμφάνιση του σχετικά με το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα προς τον Λίντσεϊ Ροζ.

Πιο συγκεκριμένα, η «mozzartsport.com» αναφέρει πως ο Ερυθρός Αστέρας προσέφερε 600.000 ευρώ στον Άρη για τον Γάλλο αμυντικό και τριπλάσιες αποδοχές στον ποδοσφαιριστή από ότι προβλέπει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους».

Πιο αναλυτικά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα χαρακτηριστικά γράφεται:

“O Άρης επιμένει στο 1.000.000 ευρώ, όμως δεν αποκλείεται να δεχθεί και κάποια μικρότερη πρόταση, λόγω της οικονομικής κατάστασης. Αυτό φαίνεται πως το γνωρίζουν στον Ερυθρό Αστέρα γι αυτό και είχε γίνει πρόταση 600.000 ευρώ. Το πρόβλημα είναι πως αν δεχθεί τα 600.000 ευρώ, επειδή η Λοριάν έχει ποσοστό μεταπώλησης 25% θα του μείνουν 450.000 ευρώ κάτι που θέλουν να αποφύγουν στον Άρη. Ζητούν 1.000.0000 ευρώ για να τους μείνει ένα ποσό κοντά στα 750.000 ευρώ από την πώληση του Γάλλου.

Οι επαφές μεταξύ του Ερυθρού και του Λίντσει Ροζ είναι προχωρημένες και καθημερινές, ενώ του προσφέρεται τριπλάσιο συμβόλαιο από αυτό που έχει αυτή τη στιγμή στον Άρη. Όμως οι επαφές δεν είναι τόσο προχωρημένες, ώστε να πιέσει ο Ροζ τον Άρη για να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button