ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σαχτάρ: Ζητά αποζημίωση 50 εκατομμυρίων για τις αναστολές συμβολαίων από τη FIFA

Μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, η FIFA επέτρεπε στους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Ρωσία και την Ουκρανία, να αναστέλουν τα συμβόλαιά τους και να αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, με τη Σαχτάρ να προσφεύγει στο CAS για διαφυγόντα κέρδη.

Αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ διεκδικεί η Σαχτάρ μέσω του CAS για τις αναστολές των συμβολαίων των ξένων ποδοσφαιριστών της.

Όπως αποκάλυψε το “Athletic”, η Σαχτάρ Ντόνετσκ προχώρησε στην αντεπίθεση. Συγκεκριμένα, η ουκρανική ομάδα προσέφυγε στον CAS καταθέτοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων ευρώ από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για διαφυγόντα κέρδη.

Ο CEO της Σαχτάρ, Σεργκέι Πάλκιν, δήλωσε στο Athletic: “Εξαιτίας της απόφασης της FIFA, η Σαχτάρ έχασε την ευκαιρία να πουλήσει τέσσερις παίκτες για το συνολικό ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Όλοι πιστεύουν ότι είμαστε μία ποδοσφαιρική οικογένεια. Δεν είμαστε, η FIFA δεν νοιάζεται για εμάς”.

Εκτός από την αποζημίωση για τα μέτρα της FIFA, η Σαχτάρ ζητάει από την Ομοσπονδία να πληρώσει όλα τα δικαστικά έξοδα. Όσο για το Financial Fair Play ο Πάλκιν τόνισε: “Την επόμενη σεζόν θα έρθουν να μας ρωτήσουν για το FFP. Εγώ θα απαντήσω πώς γίνεται να συζητάμε γι’ αυτό όταν μας κλέψατε τους ξένους ποδοσφαιριστές”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button