Ποδόσφαιρο

Σαριόγλου: «Δεν δέχομαι όσους κατακρίνουν τον Κόκε και συνδέουν την υπόθεση με τον Άρη»

Ξέσπασμα του Αντώνη Σαριόγλου στο Yellow Radio, με αφορμή την περιπέτεια του Σέρχιο Κόκε και τα όσα έχουν επακολουθήσει. Ο στενός συνεργάτης του Έκτορ Κούπερ, μίλησε για τον άνθρωπο Κόκε, αλλά και τον Ραούλ Μπράβο, ένω καυτηρίασε όλους όσους τσουβαλιάζουν την προσωπική περιπέτεια του Ισπανού με τον Άρη…

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τόσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για τον Σέρχιο Κόκε:

«Θέλω να εστιάσω πιο πολύ επί του προσωπικού. Όταν άκουσα την είδα με στενοχώρησε πολύ. Πέρασα πολλά με τον Σέρχιο, καλές και κακές στιγμές. Είναι πολύ καλό παιδί, δεν προσπαθώ να χρυσώσω το χάπι. Είχε πολύ ταλέντο, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει και από ότι φαίνεται έχει κακούς συμβουλάτορες και εκτός γηπέδων».

Για τον χαρακτήρα του:

«Ήταν καλόκαρδος, δοτικός και η ψυχή της παρέας. Η κακή διαχείριση της καριέρας του τον οδήγησαν σε μια κακή διαχείριση και της προσωπικής του ζωής. Δεν είναι και 18 χρονών, είναι άνθρωπος που γύρισε όλο τον κόσμο. Πήρε ένα κακό μονοπάτι. Με ενοχλεί επί του προσωπικού. Ήταν και είναι φίλος μου, όποιον δρόμο κι αν πήρε.

Επί του συλλόγου βγαίνουμε όλοι και καταδικάζουμε. Πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους. Η υπόθεση έχει πάει νομικά και θα δούμε τι θα γίνει στα δικαστήρια. Αναλόγως θα τιμωρηθεί. Το να λέμε από τα social media πράγματα είναι άστοχο. Όπως και το να τον χλευάζουμε. Όλοι είμαστε άνθρωποι και ακολουθούμε καλούς και κακούς δρόμους. Ο Σέρχιο ακολούθησε τον πολύ κακό δρόμο αλλά δεν χρειάζεται να τον καταδικάζουμε».

Για τον Ραούλ Μπράβο:

Αντίστοιχες στιγμές πέρασα δίπλα και σε έναν άλλον δικό μου άνθρωπο, τον Ραούλ Μπράβο. Δεν νομιμοποιώ τις καταστάσεις αλλά το να χτυπήσουμε ανθρώπους δεν το καταλαβαίνω. Μιλούσαμε πολύ για τον Μπράβο. Όταν οι ειδήσεις όμως άρχισαν να αλλάζουν και δεν έβρισκαν στοιχεία στους υπολογιστές του, δεν «παίχτηκαν» πουθενά. Δεν πουλούσε. Προσπαθούν να χτυπήσουν το σύλλογο από τις προσωπικές επιλογές μερικών ανθρώπων.

Έχουμε ζήσει πολλά με τον Μπράβο. Ξέρω τι γινόταν με αυτόν στο σπίτι του εδώ και στην Ισπανία. Λένε πως κάνει ζωή χαρισάμενη. Δεν έχει βρεθεί τίποτα για τον Μπράβο. Τίποτα! Έχει ανακοινωθεί κιόλας. Δεν λέω ότι είναι Άγιοι. Εγώ τους στήριξα και δεν είμαι αυτός που θα τους κρίνω. Θέλουν να συνδυάσουν τον Άρη με τις προσωπικές ζωές παικτών. Είναι απαράδεκτο. Αν έχει να κάνει κάτι όμως κάτι που αναιρεί όλα όσα προκάλεσαν τα σχόλια, τότε «δεν ξέρουμε Ισπανικά, δεν μεταφράζουμε, δεν το διαβάσαμε». Έτσι συμφέρει, κοντεύει να με «πνίξει» αυτό το πράγμα.

Είμαι άνθρωπος κοντά στο σύλλογο. Χαίρομαι μάλιστα που μίλησα μετά τον Μπόνι. Τον λάτρευα και στο σχολείο με φώναζαν Αντώνη Τόνι Μπόνι!

Ό,τι κάνει ο Σέρχιο και ο κάθε Σέρχιο στη ζωή του δεν αφορά τον Άρη. Δεν τα έκαναν μέσα από τον Άρη αυτά. Αν μπορέσω να τον βοηθήσω θα τον κάνω. Κρατάω τον ποδοσφαιριστή Κόκε που ήταν κοινής αποδοχής. Έβγαινα μαζί του στη Θεσσαλονίκη και πέρα από φίλους της ομάδας ερχόταν φίλοι του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού, τον βλέπανε του έλεγαν τα καλύτερα.

Παίρνει μεγαλύτερη έκταση αυτό για να το συνδέσουν με τον Άρη. Αυτό είναι το θέμα. Είναι δικό μας παιδί ο Σέρχιο. Διατηρήσαμε πολύ καλή σχέση και με λυπεί αυτή η κατάσταση. Παραμένουν φίλοι μου όσοι ακολούθησαν τον κακό δρόμο».

Για τη φιλία του με τον Κόκε:

«Είναι γενναιόδωρος, ό,τι έκανε το έκανε για τον συνάνθρωπο του. Είναι ευχάριστος άνθρωπος. Έκανε λάθη μεγάλα. Τα έζησα και στον Άρη. Δεν γίνεται να κάνουμε συζήτηση με τον Κούπερ και να μου λέει είναι από τους καλύτερους πέντε παίκτες που έχω προπονήσει. Αν δούμε τους παίκτες που έχει προπονήσει, θα χάσουμε τη μπάλα. Είναι ταλέντο που έφτασε σε κατάντια. Τα είχε όλα ο Κόκε».

Για τον Κούπερ:

«Γύρισε πριν μια εβδομάδα από Αργεντινή, εκεί θα πάνε οικογενειακώς για Χριστούγεννα. Ψάχνει τη νέα του ομάδα τώρα και θέλει να πάει σε Εθνική. Δεν τέθηκε θέμα με τον Άρη, άσχετα με ό,τι έλεγαν. Τα τελευταία χρόνια δεν ήρθε κανείς από τον Άρη, ούτε για συζήτηση.

Είναι αρκετά ψηλό το κασέ του Κούπερ. Περίπου στα 2 εκατομμύρια. Κρίνει βέβαια και το αγωνιστικό πλάνο. Είχαμε μία καλή πρόταση από την Εθνική Μαρόκο. Μόνο για το αγωνιστικό πλάνο το σκέφτηκε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button