Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα (1990): Άνετη νίκη του Άρη επί Ολυμπιακού παρά το 2-1 (video)

Σαν σήμερα, στις 29 Απριλίου 1990 ο Άρης επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σελίδα «aris.re»:

1990: Άνετη νίκη επί του Ολυμπιακού παρά το τελικό 2-1
Μια μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άρης στις 29 Απριλίου 1990.

Η ταλαντούχα και νεανική ομάδα του Γιάτσεκ Γκμοχ, που είχε διαδεχτεί τον Αλκέτα Παναγούλια δυο μήνες πριν, κέρδισε την ομάδα του λιμανιού με 2-1, χάρη σε δύο γκολ, του Τσουρέλα με κεφαλιά στο 16′, και του Δημητριάδη στο 77′. Ο Ολυμπιακός είχε μειώσει με πέναλτυ του Ντέταρυ στο 40′, πέναλτυ από εκείνα που συνήθιζε και ακόμη συνηθίζει να παίρνει η πιο ευνοημένη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος (δείτε στο βίντεο). Ο Άρης είχε και δοκάρι με τον Μέλλερ, λίγο πριν το 1-0.
Ο Άρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, με τον Ράντο να κρατάει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ο Κούης εκμηδένισε τον Μητρόπουλο, ο Μουστακίδης έσβησε τον Ντέταρι και ο Σαμώλης τον Αναστόπουλο. Έτσι ο Ολυμπιακός με τα βασικά του ατού εξουδετερωμένα, υπέκυψε φυσιολογικά στον γηπεδούχο. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Νορβηγός Μέλλερ.

Ο Άρης αγωνίστηκε με τους Κατσιαούνη, Λημνιάτη, Μέλλερ, Κούη, Δημητριάδη, Αλεξανδρίδη, Σαμώλη, Γιουκούδη, Τσουρέλα, Μπουγιουκλή, Μουστακίδη, ενώ ως αλλαγή πέρασαν οι Οικονομίδης και Ιωσηφίδης.
Ολυμπιακός: Ράντος, Αποστολάκης, Καραταΐδης, Παχατουρίδης, Μαυρομμάτης, Τσαλουχίδης, Τσιαντάκης, 58’Αλεξίου, Κωφίδης, Αναστόπουλος, 58’Δρακόπουλος, Ντέταρι, Μητρόπουλος.
Ο κόσμος που παραβρέθηκε στο ματς ξεπέρασε τους 10.000.

Δείτε στιγμιότυπα της αναμέτρησης και τα γκολ:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button