Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα το 2010: «Καρδιοχτύπησε» αλλά προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League (vid)

Σαν σήμερα, 5 Αυγούστου το 2010, ο Άρης «σφράγισε» στη Θεσσαλονίκη την πρόκρισή του επί της Γιαγκελόνα στα πλέι οφ του Europa League.

Μετά το «διπλό» στην Πολωνία με 1-2 (δείτε εδώ τα γκολ) ο Άρης έθεσε γερές βάσεις για πρόκριση από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξένησαν τη Γιαγκελόνια στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε μία πολύ ζεστή Θεσσαλονίκη και πήρε την ισοπαλία με 2-2 (ενώ μπορούσε και τη νίκη), η οποία του έδωσε την πρόκριση στη συνέχεια του Europa League.

Στο 19ο λεπτό ο Άρης «άνοιξε» το σκορ με κεφαλιά του Τσέζαρεκ στο 19′ αλλά οι Πολωνοί ισοφάρισαν λίγο αργότερα (25′) με σουτ του Μπούρχαρτ, το οποίο άλλαξε πορεία από κόντρα.

Λίγα λεπτά αργότερα από το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, οι Πολωνοί οπαδοί προκάλεσαν επεισόδια στη θύρα των φιλοξενούμενων και διακόπηκε το ματς για μερικά λεπτά.

Στο 67′ ο Μπούρχαρτ δοκίμασε άλλο ένα σουτ, πολύ πιο μακριά, η μπάλα κόντραρε πάλι και κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη για το 1-2, σκορ που έστελνε το ματς σε παράταση. Στο 71′, όμως, ο Κόκε θα κερδίσει πέναλτι, στο 75ο λεπτό θα το εκτελέσει εύστοχα ο Τσέζαρεκ και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ θα δώσει την πρόκριση στον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button