Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα το φιλικό Άρης – Μπόκα Τζούνιορς

Ήταν μια μέρα σαν τη σημερινή, πριν από 12 χρόνια την 5η Αυγούστου του 2009, σε συνθήκες που μας φαίνονται περίεργες στα χρόνια του κορωνοϊού, με κόσμο ο ένας πάνω στον άλλο, σε ένα ιστορικό φιλικό. Σαν σήμερα έγινε το Άρης – Μπόκα Τζούνιορς.

Ο κόσμος ήταν αμέτρητος, η ζέστη αφόρητη, αλλά τίποτα από όλα αυτά δε σταμάτησε κανέναν φίλο του Άρη (αλλά και μη) από το να αφήσει ό,τι είχε να κάνει, ημέρα Τετάρτη, και να βρίσκεται στην “καυτή” από πολλές απόψεις, Θεσσαλονίκη.

Από τη μια, η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 35 βαθμούς Κελσίου, από την άλλη, ο κόσμος του Άρη είδε μπροστά στα μάτια του να αγωνίζονται θρύλοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε μια ποδοσφαιρική γιορτή. Μερικοί από αυτούς ήταν οι Ρικέλμε, Παλάσιο, Παλέρμο και Γκαϊτάν.

Οι φίλοι του Άρη φυσικά, υποδέχθηκαν τους θρύλους της Μπόκα, αλλά και την ομάδα τους, με μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, η οποία έμεινε στην ιστορία ως “Το δαχτυλίδι της φωτιάς”.

Για την ιστορία, ο Άρης ηττήθηκε από την Μπόκα Τζούνιορς με 0-1, αλλά αυτό δεν ένοιαζε κανέναν, καθώς το ματς, ήταν κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Ένα από τα πολλά στιγμιότυπα της βραδιάς, ήταν η αντίδραση του Μαρτίν Παλέρμο, τον οποίο έπιασε η κάμερα να κοιτάει έκπληκτος τον κόσμο του Άρη, με την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button