Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα: «Θυμάσαι τότε… Το 1-4 μέσα στην Τούμπα…» (vid)

Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτή την ημέρα, στις 29/8/1998, ημέρα που ο Άρης μετά την σύντομη απουσία του από την πρώτη Εθνική, επέστρεψε και έβαλε στην θέση τους όλους αυτούς που έκαναν… “πάρτι” με την απουσία του.

Οι “κιτρινόμαυροι” με μπροστάρη τον Άγγελο Χαριστέα που πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του κατατρόπωσαν τον ΠΑΟΚ με 1-4, θυμίζοντας σε όλους ποιος είναι το «αφεντικό» της πόλης…

Το παιχνίδι, στις 29 Αυγούστου του 1998, εξελίχθηκε με ιδανικό τρόπο για τον Αρη, o Αγγελος Χαριστέας, ξεδίπλωσε το ταλέντο και με δύο γκολ (15’ και 54΄) έφερε τους οπαδούς του Άρη στα ουράνια. Το θρίαμβο των «κίτρινων» ολοκλήρωσαν οι Κουλακιώτης (αυτογκόλ στο 68’)) και ο Μιχάλης Πανόπουλος (73’). Για τον ΠΑΟΚ απλώς μείωσε σε 1-2 στο 63’΄ο Παντελής Καφές. Οι 22798 θεατές παρακολούθησαν ένα κίτρινο πάρτι.

Η ήττα του ΠΑΟΚ στάθηκε αφορμή για την απόλυση του Ολεγκ Μπλαχίν και την επαναπρόσληψη του Αγγελου Αναστασιάδη.

Oι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Ζαφειρίου (55’ Καφές), Καπετανόπουλος, Κουλακιώτης, Κατσαμπής (59’ Μαχαιρίδης), Μπάντοβιτς, Φρατζέσκος, Τουρσουνίδης (45’ Κομίνχες), Νάγκμπε, Βρύζας.

Άρης: Κατεργιαννάκης, Ερακ, Μητσόπουλος, Κατσιαρός, Μάντζιος, Κολτσίδας, Δαλκίδης, Κένεντι (88’ Νικολάου), Πανόπουλος, Φλόρες (85’ Βλαχούδης), Χαριστέας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button