Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα: Η Super League «θυμάται» τι συνέβη στον Άρη στις 25 Οκτωβρίου

Η Super League συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυση της και κάνει αφιέρωμα κάθε μέρα για τα γεγονότα που συνέβησαν από το 1959 μέχρι και σήμερα.

Στο πλαίσιο της σημερινής μέρας (25 Οκτωβρίου) η διοργανώτρια Αρχή «θυμήθηκε» τον Ανρί Μισέλ του Άρη και τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα το 2001 σαν σήμερα, ενώ παράλληλα αναφέρει τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ και τον Σεμπαστιάν Αμπρέου, ένα παιχνίδι που διεξήχθη σαν σήμερα το 2009.

Δείτε αναλυτικά:

2001

Ο προπονητής του Άρη, Ανρί Μισέλ (1947-2018), φεύγει αιφνιδιαστικά από τη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει αποδεχτεί πρόταση από την Εθνική ομάδα της Τυνησίας.

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Γιάννης Ζαχουδάνης, δηλώνει ότι έχει δώσει τριήμερη άδεια στον Γάλλο προπονητή, αλλά αυτός δεν θα επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα.

Ο Μισέλ πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του Άρη σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Ο Άρης θα πορευτεί με τον βοηθό του Ρισάρ Ταρντί για τους επόμενους τρεις τέσσερις μήνες.

2009

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα και έρχονται ισόπαλοι 1-1 (5’ κεφαλιά Αμπρέου – 48’ σουτ Σκόκο).

Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φτάνει τους 600 αγώνες στην καριέρα του στην Α’ Εθνική/Super League. Λίγους μήνες πριν είχε ξεπεράσει τον Αντώνη Γεωργιάδη.

Ο Μπάγεβιτς έκλεισε την καριέρα του με 647 αγώνες στην κατηγορία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button