Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα: Η ανατροπή επί του Παναθηναϊκού και το «φλογισμένο» Χαριλάου (video)

Σαν σήμερα πριν 25 χρόνια, ο Άρης υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ενώ ακόμη κυνηγά την έξοδο για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, σε έναν αγώνα όπου τελικά οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν την ανατροπή και νίκησαν με 2-1.

Διαβάστε αναλυτικά:

Στις 14 Μαΐου 1995 ο Άρης υποδέχεται για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον πρωτοπόρο και μετέπειτα πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Ο Άρης κυνηγάει την έξοδο στο κύπελλο Ουέφα και έχει κάθε λόγο να χτυπήσει το παιχνίδι αυτό, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου.

Τα πράγματα όμως δεν ξεκίνησαν ευνοϊκά για τους κίτρινους. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι προηγούνται χάρη σε πλασέ του Βαζέχα.

Η αντεπίθεση του Άρη φέρνει καρπούς στο 83′, όταν ο καλύτερος παίκτης του Άρη, ο νεαρός Μαυρογενίδης, κερδίζει πέναλτυ. Το εκτελεί ο Σαπουντζής και ο Άρης ισοφαρίζει!

Στο 86΄ σε ωραίο συνδυασμό Ιβάν και Λόντσαρ, ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα, ο διαιτητής όμως ακύρωσε το γκολ, καταλογίζοντας οφσάιντ.

Ο Μαυρογενίδης όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 92′ ο Ιβάν με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, αλλά ο Μαυρογενίδης από κοντά την σπρώχνει στα δίχτυα, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς δικούς του, αλλά και των όλων των Αρειανών οπαδών στην κερκίδα!

H σύνθεση του Άρη ήταν η εξής:
Καρκαμάνης, Μαυρογενίδης, Κωφίδης, Κολτσίδας, Στρατηλάτης, Λεκμπέλο, Μητσόπουλος 61′ Ιβάν, Μιλόγεβιτς 70′ Τουτζιάρης, Λόντσαρ, Τσιαντάκης, Σαπουντζής

Δείτε το video του αγώνα:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button