Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα έφυγε ο Άγγελος Τσιπούρας ημέρα μνήμης για την οικογένεια του Άρη

Σαν σήμερα είπε το τελευταίο “αντίο” ο “Άγγελος” όλων των Αρειανών, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα της Ελλάδας.

Το πρωί της 14ης Ιανουαρίου του 2013, ο Άγγελος άφηνε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του πατέρα του, στο σπίτι της οικογένειας Τσιπούρα. Ο 16χρονος Άγγελος ήταν πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα Κ17 του Άρη, και όπως αναφέρουν όσοι τον γνώριζαν αλλά και η οικογένεια του ήταν εξαιρετικός μαθητής, γιος και φίλος. Η είδηση για τον χαμό του προκάλεσε θρήνο σε όλους.

«Ξυπνήσαμε το πρωί, άκουσα βογγητά από το διπλανό δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι θα είχε χτυπήσει το πόδι του στο κρεβάτι, γιατί το είχε ξανά πάθει. Μπήκα στο δωμάτιο και τον είδα να έχει λιποθυμήσει. Του έκανα μαλάξεις και φώναξα το 166, αλλά δεν προλάβαμε. Ξεψύχησε στα χέρια μου», όπως είχε αναφέρει ο πατέρας του Στέλιος για εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ματθαίου Τσούγκα τον πρόδωσε η καρδιά του όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας. Ο θάνατος του Άγγελου προήλθε από οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button