Μπάσκετ

Σανόγκο: «Μία ομάδα – νικήτρια, με τον κόσμο στο πλευρό της»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ισμαελ Σανόγκο για λογαριασμό του Άρη.

Ο Ιβοριανός φόργουορντ – σέντερ θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στην προσεχή σεζόν και προέρχεται από αγωνιστική δράση, αφού πήρε μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ακτή Ελεφαντοστού. Από τη Δευτέρα 05/09 (σήμερα Κυριακή 04/09 οι παίκτες έχουν ρεπό) θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Παρά το μακρύ και κοπιαστικό ταξίδι, ο 26χρονος άσος ήταν ευδιάθετος και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα να αγωνιστώ σε μία τόσο ιστορική ομάδα και μπροστά σε εκπληκτικούς φιλάθλους. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αποτελέσω μέρος της προσπάθειας που γίνεται και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αλλά και τον εαυτό μου να καθιερωθεί», τόνισε.

Τι περιμένει ο προπονητής του Άρη από τον ίδιο; «Ο κόουτς περιμένει από μένα αυτό που θέλει απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας: Να βγω στο γήπεδο, να παίξω σκληρά και να τα δίνω όλα σε κάθε αγώνα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί και να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά όπου κι αν παίξει».

Ο Σανόγκο πήρε μία πρώτη «γεύση» από Ευρώπη, αγωνιζόμενος πέρυσι στην ιταλική Βάνολι Κρεμόνα. Ποιες είναι οι διαφορές με τις ΗΠΑ;

«Σίγουρα οι διαφορές μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης είναι σημαντικές. Η πρώτη είναι η κουλτούρα. Μπορώ να πω ότι ήταν ένα… πολιτισμικό σοκ για μένα το πόσο καλοί και ευγενικοί είναι οι άνθρωποι στην Ευρώπη σε σχέση με τις ΗΠΑ. Εγώ είμαι από ανατολικά, από το Νιου Τζέρσεϊ και η διαφορά με την Ευρώπη είναι μεγάλη. Υπάρχουν φυσικά διαφορές και στο παιχνίδι».

Καταλήγοντας, ο Σανόγκο έστειλε το μήνυμά του στους φίλους του Άρη. «Θα είναι μία συναρπαστική σεζόν. Θα έχουμε μια ομάδα με πολλά κλεψίματα, πολλά καρφώματα και ελπίζω πολλές νίκες. Έχω δει βίντεο με τους φίλους του Άρη και ανυπομονώ να ζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα. Τους θέλουμε δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρές φέτος».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button