Ποδόσφαιρο

Σαντίκου: Τα κρίσιμα γκολ, τα πέναλτι και το EURO 2016

Το προφίλ του παίκτη με τον οποίο είναι σε επαφές ο Άρης παρουσιάζει το YellowRadio.gr.

Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον 29χρονο σέντερ φορ, Αμαντό Σαντίκου ενόψει της νέας σεζόν, και είναι ένας από τους παίκτες που οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει τους κιτρινόμαυρους να πετύχουν τους στόχους τους την νέα σεζόν.

Την περασμένη σεζόν ο Σαντίκου ήταν στην Μάλαγα, κάνοντας καλή χρονιά, καθώς πέτυχε 13 γκολ σε συνολικά 34 αγώνες.

Έχει ενδιαφέρον ότι τα 11 από τα 13 γκολ που πέτυχε ήταν πάρα πολύ κρίσιμα καθώς διαμόρφωσαν αποτέλεσμα, το οποίο ήταν είτε η ισοπαλία, είτε η νίκη για την ομάδα του.

Ακόμη έχει ενδιαφέρον η ικανότητα του στα πέναλτι. Ο διεθνής Αλβανός έχει το εκπληκτικό 17/19 όσες φορές στην καριέρα του κλήθηκε να εκτελέσει από τα 11 βήματα.

Τέλος ο έμπειρος φορ έχει συνολικά 35 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, 3 εκ των οποίων στο EURO του 2016. Μάλιστα πέτυχε το γκολ της ομάδας του στην ιστορική νίκη απέναντι στην Ρουμανία στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

Σε εκείνο το παιχνίδι αξίζει να σημειωθεί ότι εάν η Αλβανία είχε κερδίσει με δύο γκολ διαφορά τότε θα είχε προκριθεί στους “16” της διοργάνωσης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button