Ποδόσφαιρο

Αρμάντο Σαντίκου: Η επιλογή για την επίθεση μετά την άρση του ban

Ο επιθετικός Αρμάντο Σαντίκου φαίνεται να είναι ανάμεσα στα ονόματα που απασχολούν τον Άρη για την επίθεση της ομάδας και αφού πρωτίστως έρθει η άρση του ban.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος φορ από την Αλβανία είχε απασχολήσει και την περσινή σεζόν τους «κιτρινόμαυρους», με τους ανθρώπους της ομάδας ωστόσο να επιλέγουν στην θέση του τον Μπράουν Ιντέγε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σαντίκου που είναι δανεικός από τη Λεβάντε, στη Μάλαγα φέτος, είχε μια γεμάτη σεζόν με 34 συμμετοχές και 13 γκολ στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Επιπλέον,έχει αγωνιστεί και στην Πριμέρα με τη φανέλα της Λεβάντε, στην οποία και ανήκει τη σεζόν 2017-18 (6 συμμετοχές).

Το μεγαλύτερο διάστημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας το έχει περάσει στην Ελβετία, αγωνιζόμενος σε Ζυρίχη και Λουγκάνο στην πρώτη κατηγορία ενώ παράλληλα έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής Αλβανίας ξεκινώντας από το 2012 με 35 συμμετοχές και 12 γκολ.

Ο Άρης επιθυμεί να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Λεβάντε, το κασέ του ξεπερνά τα 500 χιλιάρικα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. Θετικός και ο Σαντίκου να έρθει στην Ελλάδα, αρκεί να τα βρει ο Θοδωρος Καρυπίδης με τους Ισπανούς.

Ωστόσο για να συμβούν όλα τα παραπάνω, πρέπει πρώτα να λυθεί το πρόβλημα του ban και στην συνέχεια να έρθουν οι απαραίτητες ανακοινώνσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button