Ποδόσφαιρο

Σαμπάολι: «Δεν ήταν σωστές οι δηλώσεις Λουτσέσκου-Θέλουμε μία ήσυχη ρεβάνς»

Αντιδράσεις από πολλές πλευρές έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ρασβάν Λουτσέσκου σχετικά με την μετακίνηση οπαδών της Μαρσέιγ ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τη λήξη της αναμέτρησης «καλύτερα να μην έρθετε με τους οπαδούς σας στη Θεσσαλονίκη» αναφερόμενος στην μετακίνηση των Γάλλων οπαδών, γεγονός το οποίο δικαιολογημένα προκάλεσε την αντίδραση αφενός του προέδρου της ομάδας της Μασσαλίας, Πάμπλο Λονγκόρια αλλά και αφετέρου του προπονητή, Χόρχε Σαμπάολι ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε :

«Μιλάμε για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Χρειάζεται καλύτερη συμπεριφορά. Ελπίζω να μπορεί ο κόσμος να πάει στο γήπεδο στη ρεβάνς. Οι δηλώσεις του αντιπάλου προπονητή δεν ήταν σωστές. Εμείς θέλουμε να γίνει μια ήσυχη ρεβάνς και να κερδίσει ο καλύτερος στο γήπεδο»

«Έπρεπε να είχαμε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Η πρόκριση πλέον θα κριθεί στην Ελλάδα, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση επιθετικά και είναι θετικό αυτό. Θα έχουμε κάποιες απουσίες στη ρεβάνς και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε νεαρούς».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button