Μπάσκετ

Σαλούστρος: «Θα υπάρχει αρκετή πίεση από τον Άρη, έχει την πιο δύσκολη έδρα»

Ο Χρηστός Σαλούστρος, εκπρόσωπος των παικτών του Περιστερίου, αναφέρθηκε στο blog του στο ΕΣΑΚΕ στον αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη

Αναλυτικά ότι είπε:

«Το παιχνίδι θα κριθεί σε ένα λάθος, ένα ριμπάουντ, όλα μετράνε!

Γειά σας φίλοι μου.

Ετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά ο Άρης αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα. Μιλάμε για μια έδρα, κατά την γνώμη μου, την πιο δύσκολη στην Α1. Με κόσμο που είναι στο πλευρό της ομάδας όλη την διάρκεια της σεζόν.

Εμείς, δεν θα πρέπει να επηρεαστούμε σε καμία περίπτωση από την όλη ατμόσφαιρα. Έχουμε το δικό μας σκοπό, κοιτάμε την δική μας ομάδα και έχουμε έναν στόχο. Να πάμε σε κάθε παιχνίδι στοχεύοντας στη νίκη!

Θα υπάρχει πίεση, σίγουρα, περισσότερη από την πλευρά του Άρη θεωρώ, αλλά προερχόμαστε από μια ήττα στην Ευρώπη που μας έχει πληγώσει κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στο τέλος. Και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το ματς, γιατί πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό θα κριθεί από ένα λάθος, ένα ριμπάουντ, όλα μετράνε!

Σίγουρα, για ακόμη μια φορά θα το πω, η άμυνα μας, είναι το όπλο μας και θέλουμε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν σε πιο χαμηλό σκορ τον Άρη, έτσι ώστε επιθετικά, να βρούμε τις λύσεις οι οποίες θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο είναι η αλήθεια, η κούραση κακά τα ψέματα είναι μεγάλη, δεν υπάρχει όμως καμία δικαιολογία, γι’ αυτό είμαστε στο Περιστέρι winmasters. Η ομάδα δούλεψε από πέρσι για να βρίσκεται στο Basketball Champions League και να έχει διπλές υποχρεώσεις, οπότε προχωράμε και ετοιμαζόμαστε για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button