Μπάσκετ

Σακελλαρίου: «Δεν αρμόζει ούτε στην ιστορία ούτε στη φανέλα του Άρη να αναζητούμε δικαιολογίες»

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αναφέρθηκε στην νίκη της ομάδας του κόντρα στο Περιστέρι αλλά και την αξία της νίκης κόντρα στο Ρέθυμνο

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Αν έφτανε ο αγώνας με το Περιστέρι για να βγει το πλάνο της χρονιάς, θα ήμασταν ευτυχισμένοι. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως αν αυτή η νίκη δεν είναι απαρχή μιας γενικότερης αντεπίθεσης από την πλευρά μας, αν δεν συνδυαστεί με μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων, αν δεν είναι η σπίθα που θα ανάψει τη φλόγα, τότε δεν είχε καμία αξία.

Ο Άρης, κόντρα στο Περιστέρι, απέδειξε ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ. Το γιατί βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, ούτε ο χώρος προσφέρεται, ούτε εγώ έχω ρόλο κριτή.

Είχαμε αρκετές ατυχίες, αλλά δεν αρμόζει ούτε στην ιστορία καθενός από εμάς, αλλά κυρίως στη φανέλα και στο όνομα του Άρη να αναζητούμε δικαιολογίες. Κάνουμε αυτό που οφείλουμε: Σκύβουμε το κεφάλι, δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και σε κάθε αγώνα προσπαθούμε περισσότερο, και περισσότερο, αναζητώντας τους τρόπους για να βγούμε από το πρόβλημα.

Στο Ρέθυμνο η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Από μόνο του το γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας νίκησαν την ΑΕΚ και τον Προμηθέα σε αυτό το γήπεδο, είναι ενδεικτικό του βαθμού δυσκολίας. Κι αυτός ο βαθμός δυσκολίας, θα κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας.

Το μπάσκετ είναι κομμάτι της ζωής. Δεν μπορείς πάντα να νικάς, πρέπει όμως πάντα να προσπαθείς να προοδεύεις. Αυτό έχει σημασία, να γίνεσαι καλύτερος. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε κι εμείς. Να βρούμε τους τρόπους να προοδεύσουμε κι ως άτομα, κι ως σύνολο και το ένα πρέπει να είναι αλληλένδετο με το άλλο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button