Μπάσκετ

Σακελλαρίου: «Έγιναν πολλά αυτήν την εβδομάδα, είναι ιστορικό μας χρέος»!

Κατάθεση… ψυχής έκανε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου ενόψει του αγώνα της Κυριακής με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο, με τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του Άρη:

“Ο Άρης έχει ιστορία που όλοι ζηλεύουν. Ο Άρης μάς έμαθε μπάσκετ. Ο Άρης είναι το σπίτι ορισμένων, εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών. Τίποτα απ’ όλα αυτά, πέρα από την… ιερή υποχρέωση που μεταλαμπαδεύει από γενιά σε γενιά, δεν θα μας βοηθήσει κόντρα στο Περιστέρι. Όλα αυτά είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά αυτό που χρειάζεται για τον «τελικό» που έχουμε μπροστά μας, είναι να δείξουμε πως ο σημερινός Άρης είναι ΟΜΑΔΑ.

Έγιναν πολλά αυτή την εβδομάδα. Πολλοί έβαλαν το χέρι στην τσέπη, έτρεξαν, μόχθησαν, έκαναν το ανθρωπίνως δυνατό για να ενισχυθεί το ρόστερ. Κι εμείς κάναμε πολύ δυνατές προπονήσεις, προσπαθήσαμε στον ελάχιστο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας να βοηθήσουμε τον νέο μας συμπαίκτη (Τόρλιν Φιτζπάτρικ) να προσαρμοστεί, βγάλαμε ένταση, ακολουθώντας πάντα τις εντολές του προπονητικού μας επιτελείου.

Όλα αυτά έχουν αξία μέχρι το τζάμπολ. Από εκεί και μετά ξεκινά η σκληρή πραγματικότητα. Είναι ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε για να ανασάνουμε κι απέναντί μας βρίσκεται μια ομάδα που έχει κερδίσει στο παρκέ τον σεβασμό μας.

Πρέπει όλοι να είμαστε μια γροθιά, όλοι να δώσουμε ό,τι έχουμε και στο τέλος θα κάνουμε την πρόσθεση. Χρειάζεται ταυτόχρονα πάθος και καθαρό μυαλό. Να είναι… καμίνι το Αλεξάνδρειο (το ξέρουμε ότι θα είναι, οι φίλαθλοι του Άρη δεν έλειψαν ποτέ από κοντά μας, δεν νικήθηκαν ποτέ), αλλά ταυτόχρονα πρέπει να έχουμε υπομονή και πίστη. Να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες και να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά. Καθένας τη δουλειά του και θα φτάσουμε στον στόχο μας.

Είναι κομβική η συνάντηση, το γνωρίζουμε. Είναι η στιγμή που ξεχωρίζει ποιος αντέχει στη φωτιά και ποιος όχι. Είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές, όλοι όσοι είναι στην ομάδα, η διοίκηση, ο κόσμος, όλοι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και του ιστορικού μας χρέους.

Όχι γιατί αυτή είναι η… μητέρα των μαχών, γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες εξίσου δύσκολες και δυσκολότερες, αλλά επειδή πρέπει να κάνουμε την αρχή, να σταματήσουμε να χάνουμε και να βρούμε την εμπιστοσύνη, τη σιγουριά στον εαυτό μας, τα στοιχεία εκείνα που είναι απαραίτητα για να βγάλουμε τον Άρη από το σημείο που βρίσκεται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button