ΔιεθνήΜπάσκετ

Σίλβερ: «Ελπίζω ότι ο Καϊρί, παρά το πώς αισθάνεται για το εμβόλιο, θα αποφασίσει τελικά να εμβολιαστεί»

Ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Ίρβινγκ να αγωνίζεται και πάλι στα σαλόνια του NBA, αφού εμβολιαστεί.

Ο γκαρντ των Νετς, έχει τεθεί εκτός αγώνων μέχρι να συμμορφωθεί με τους κανόνες της Νέας Υόρκης σχετικά με τον εμβολιασμό, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει πως επιλέγει να κάνει ότι του επιτρέπει να νιώθει καλά με το σώμα του.

Ο Σίλβερ, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ελπίζω ότι ο Καϊρί, παρά το πώς αισθάνεται για το εμβόλιο, θα αποφασίσει τελικά να εμβολιαστεί γιατί θα ήθελα πολύ να τον δω να παίζει μπάσκετ αυτή τη σεζόν».

Συνέχισε, «Αυτό είναι μεταξύ του Ίρβινγκ και της πολιτείας της Νέας Υόρκης αυτή τη στιγμή, αυτό δεν είναι θέμα της λίγκας… αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο για όλους εάν κάθε παίκτης εμβολιαζόταν».

Για την δικαιοσύνη γύρω από την υπόθεση του Ίρβινγκ, τόνισε: «Δεν είμαι σίγουρος αν αυτός είναι ο σωστός τρόπος προσέγγισης, γιατί δεν υπάρχει τίποτα δίκαιο σε αυτόν τον ιό. Είναι αδιάκριτος ως προς το ποιον επηρεάζει και νομίζω ότι είναι απολύτως κατάλληλο να εγκρίνει η Νέα Υόρκη και άλλες πόλεις νόμους που απαιτούν από τους ανθρώπους που εργάζονται και επισκέπτονται αρένες να εμβολιαστούν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button