Ποδόσφαιρο

Σήμερα το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη απέναντι στη Λαμία

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 19.00 στο Κλεάνθης Βικελίδης την Λαμία, στο πρώτο παιχνίδι για το 2019 με μοναδικό του στόχο την νίκη.

Μετά τον αποκλεισμό ”σοκ” στο κύπελλο και την ήττα από τον Παναιτωλικό εντός έδρας οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για το νέο έτος, να αφήσουν πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα και να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Λαμία βρίσκεται στην 14η θέση με 11 βαθμός και χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάρει μια ”ανάσα” βαθμολογικά.

Η αποστολή του Άρη που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Younes, Matilla, Menendez, Colazo, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

Ο Ευάγγελος Μανούχος από την Ένωση Αργολίδας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, με βοηθούς τους Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας).Παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Δάλλας (Ηπείρου).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button