Ποδόσφαιρο

Σήμερα το παιχνίδι του Άρη στη Λάρισα

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα στις 17.15 τη Λάρισα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Άρης θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα ώστε να φτάσει στους 25 βαθμούς για να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ο Σάββας Παντελίδης εκτός από την απουσία του Μπρούνο Γκάμα, έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες των  Χαμζά Γιουνές και  Μάρτιν Τόνσο λόγω τραυματισμού. Επίσης απόντες από το σημερινό παιχνίδι θα είναι και οι Μανώλης Σιώπης, Ούγκο Σόουζα και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, επίσης τραυματίες.

Ο Μιτζέν Μπάσα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά από την τιμωρία του και για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη Μιχάλι Κόρχουτ.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό ματς:
Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Fran Velez, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Menendez, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης, Μπαγκαλιάνης.

Διαιτητής στο σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης από την Ένωση Καστοριάς.Βοηθοί του θα είναι οι Νικόλαος Σάββας (Σερρών) και Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων).Παρατηρητής ορίστηκε ο Εμμανουήλ Τάπατζας (Θράκης).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button