Μπάσκετ

Σήμερα ο ορισμών των διαιτητών στο μπάσκετ, έστειλε ήδη επιστολή στην Αδριατική Λίγκα ο Ολυμπιακός!

Ένα ακόμη επεισόδιο προστίθεται στο σήριαλ περί αποχώρησης του Ολυμπιακού από το Ελληνικό πρωτάθλημα

Σήμερα Πέμπτη (14/3) οι ερυθρόλευκοι περιμένουν τον ορισμό των διαιτητών για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχουν δηλώσει πως σε περίπτωση που δεν “σφυρίξουν” ξένοι οι ίδιοι δεν θα κατέβουν στον αγώνα.

Πριν όμως γίνει γνωστό το τι τελικά συμβεί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έστειλαν επιστολή με την οποία ζητούν να μάθουν διαδικαστικές λεπτομέρειες όσον αφορά την ένταξη τους στην Αδριατική Λίγκα.

Μάλιστα την αποστολή της συγκεκριμένης επιστολής επιβεβαιώνει με δηλώσεις του και ο στην εφημερίδα ο CEO της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

«Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημά μας».

Ο κ. Νόβοσελ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για αίτημα συμμετοχής του Ολυμπιακού στη Λίγκα αλλά για μια πρώτη κίνηση προκειμένου να εξεταστεί από τους «ερυθρόλευκους» αυτό το ενδεχόμενο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button