Ποδόσφαιρο

Σήμερα Καρυπίδης-Διαμαντόπουλος στην ΚΕΔ

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του  Θοδωρή Καρυπίδη και του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο με τον Μέλο Περέιρα, με έναν διπλό στόχο.

Η ατζέντα της σημερινής παρουσίας του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, στα γραφεία της ΚΕΔ, είναι γεμάτη από διαιτητικές αδικίες εις βάρος του Άρη με έναν διπλό στόχο: Την εξασφάλιση ξένων διαιτητών σε όλα τα ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και βελτίωση της συμπεριφοράς των Ελλήνων ρέφερι απέναντι στην ομάδα.
Άλλωστε, μέχρι στιγμής ο Άρης, έχει ένα σωρό δικαιολογημένα παράπονα, με κορυφαίο όλων, το «έγκλημα» του Γιώργου Κομίνη το περασμένο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, να μην υποδείξει πέναλτι-μαρς υπέρ του Άρη σε ανατροπή του Ματέο Γκαρσία, στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου.
Η διαρροή των τελευταίων ημερών για ενδεχόμενο ορισμό ξένου διαιτητή μόνο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχει εξοργίσει τους ιθύνοντες του Άρη, που θα απαιτήσουν σήμερα με κάθε κόστος, την παρουσία διαιτητικής τριάδας από το εξωτερικό, σε κάθε ντέρμπι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button