Ποδόσφαιρο

Σήμερα ήταν Άρης! Ομάδα… on fire, “πάτησε” την Λαμία

Οι “κίτρινοι” “έφτιαξαν” πολλές φάσεις και -έπειτα από εξαιρετική καλή εμφάνιση- επικράτησαν εύκολα της Λαμίας με 5-0

Δεν είχε… καμιά διάθεση για νέα “γκέλα” και φρόντισε να το δείξει! Ο Άρης “πιάνοντας” εξαιρετική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, “καθάρισε” με την υπόθεση νίκη καθώς προηγήθηκε με 3-0 ενώ τελικά επιβλήθηκε της Λαμίας με 5-0. Ο δείκτης του σκορ, μάλιστα, θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος. Η ομάδα του Πάρντιου άρεσε, “έφτιαξε” πολλές φάσεις και ήταν παραγωγικός, κάτι που έλειπε σε άλλα ματς. Η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες στο πρώτο μέρος και ο Άρης από εκείνο το σημείο δεν άφησε την ευκαιρία να ανεβάσει κι άλλο στροφές.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Μαντσίνι από τα δεξιά επιδίωξε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για τους φιλοξενούμενους αλλά μετά από σέντρα του η μπάλα απομακρύνθηκε. Ο Άρης προσπαθούσε να πιέσει από το ξεκίνημα του ματς ενώ στο 6′ ο Πάλμα έκανε ωραία κάθετη μπαλιά προς τον Ζερβίνιο, όμως ο Ιβοριανός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 7′ η πρώτη τελική της Λαμίας δεν ανησύχησε τον Κουέστα ενώ στο 8′ χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Ντε Βισέντι βρέθηκε μόνος στην “καρδιά” της άμυνας του Άρη, σούταρε και ο Ισπανός πορτιέρο έκανε σημαντική επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Η ομάδα του Πάρντιου ανέβασε ξανά στροφές, ο Γκαρθία προσπάθησε έξυπνα να βρει τον Ζερβίνιο με κάθετη μπαλιά αλλά οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν σε κόρνερ.

Ο Φαμπιάνο το 1-0, κόκκινη στον Μπεχαράνο

Στο 17′ ο Άρης πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στην Λαμία. Μετά από κερδισμένο κόρνερ, αρχικά έγινε πάσα και όχι απευθείας γέμισμα και μετά από σέντρα ο ο Φαμπιάνο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ετσι, άνοιξε έδωσε το προβάδισμα στους “κίτρινους”. Στο 19′ ο Άρης κέρδισε φάουλ σε καλή θέση και ο Μπεχαράνο αποβλήθηκε.

Αφορμή γι’ αυτό ήταν η λεκτική επίθεση προς τον Σιδηρόπουλο. Εβρισε τον Ελληνα διαιτητή και έτσι αυτός τον απέβαλε αμέσως. Στο 27′ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για το 2-0. Ο Γκαρθία αφότου έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή της Λαμίας, βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ και η μπάλα έφυγε άουτ μετά από σουτ που έκανε.

Με δύο γκολ του Πάλμα ο Άρης “πήγε” στο 3-0

Μετέπειτα, στο 29′, ο Μαντσίνι μπήκε στην περιοχή αλλά δεν έκανε καλό γύρισμα και χάθηκαν οι προϋποθέσεις για μια καλή ευκαιρία. Στο 31′ ο Μαντσίνι σέντραρε από τα δεξιά, όμως ο Ζερβίνιο δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε και η μπάλα έφυγε άουτ. Ακολούθως, στο 33′ έγινε το 2-0. Ο Ζερβίνιο απέφυγε με εκπληκτικό τρόπο τον αντίπαλό του, τον “άδειασε”, μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Πάλμα και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36′ ο Πάλμα έκανε το 3-0 στο παιχνίδι! Από τα αριστερά πήρε την μπάλα και με υπέροχο τελείωμα, σκόραρε για μια ακόμη φορά σήμερα. Στο 39′ ο Άρης έχασε μια ακόμη ευκαιρία, με κεφαλιά του Φαμπιάνο. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, λίγο έλειψε ο Ετέμπο να πετύχει αυτογκόλ. Με κεφαλιά, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 3-0, με το συγκεκριμένο σκορ να… αδικεί τον Άρη λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών.

Δοκάρι ο Φαμπιάνο, χατ-τρικ ο Πάλμα!

Στο β’ μέρος ο Άρης είχε δοκάρι! Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Φαμπιάνο ο οποίος σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Σαράνοφ. Ετσι, έχασε την ευκαιρία να “γράψει” το 4-0 και παράλληλα να πετύχει το δεύτερο γκολ του.

Στο 59′ οι “κίτρινοι” έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Πάλμα πέτυχε χατ-τρικ. Αυτός έκανε το 3-0, όταν από τα δεξιά έπιασε υπέροχο σουτ δίχως να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στο Σαράνοφ. Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές για τον Άρη, με τους Ζερβίνιο και Ματέο να χειροκροτούνται από τον κόσμο καθώς έπαιρναν την θέση τους στον πάγκο.

Ο Γκρέι το… κερασάκι στην τούρτα (5-0)

Οι “κίτρινοι” “πλησίασαν” στο 5-0 στο 70′. Ο Γκρέι δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ και η μπάλα έφτασε στον Πάλμα, ο οποίος σούταρε αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το τέταρτο γκολ του. Η συνέχεια του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα… Στο 81′ ο Καμάτσο πέφτοντας στο έδαφος, προσπάθησε να πιάσει το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά δεν βρήκε στόχο και έτσι χάθηκε νέα ευκαιρία για τους “κίτρινους”, που επικράτησαν με 5-0 της Λαμίας.

Aυτό έγινε με τέρμα του Γκρέι στις καθυστερήσεις. Ο Γκαρθία έκανε ωραία πάσα προς τον Τζαμαϊκανό και εκείνος ντρίμπλαρε και σκόραρε! Λίγο πριν το φινάλε, ο Καμάτσο έχασε την ευκαιρία να διαμορφώσει το 6-0 σε τετ-α-τετ (η μπάλα έφυγε άουτ).

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Εμπακατά, Ετέμπο (85’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (65’ Ντιόπ), Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι (65’ Γκρέι), Πάλμα (85’ Νταμπό), Ζερβίνιο (65’ Καμάτσο).

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Ατζέτζο, Κορνέζος, Σιμόν, Σλίβκα (74’ Καραμάνος), Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι (46’ Νούνιες), Ασκόφσκι (46’ Τζανδάρης), Γιακουμάκης, Τσιλούλης

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button