Ποδόσφαιρο

Σάσα: «Προτεραιότητα μου ο Άρης – Στο μυαλό μου συνεχώς το Κύπελλο»

Ο Λούκας Σάσα μιλώντας στο live της novasports στο instagram αναφέρθηκε στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση, τους κρίσιμους αγώνες που έρχονται για τον Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τους συμπαίκτες του αλλά και τον Μίχαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

Πως ήταν η εμπειρία της καραντίνας;

Δεν ήταν τόσο άσχημα για εμένα διότι τον Μάρτιο οι γονείς μου ήρθαν τον Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη για ένα 20ήμερο και τελικά έμειναν τρεις μήνες, επομένως για εμένα προσωπικά σαν Λούκας δεν ήταν άσχημα γιατί ήμουν με την οικογένεια και την γυναίκα μου. Ως ποδοσφαιριστής τώρα δεν ήταν καλό, δεν μπορούσα να προπονηθώ. Είναι πολύ δύσκολο να προπονηθείς μόνος σου όταν έχεις να προπονήσει ομαδικά. Δεν είχαμε έναν στόχο, δεν γνωρίζαμε πότε θα επιστρέψουμε στην ενεργό δράση.

Το τελευταίο παιχνίδι για τον Άρη ήταν την 1η Μαρτίου κόντρα στον Ατρόμητο. Πως νιώθεις τώρα που επέστρεψες;

Σίγουρα δεν είμαστε 100% έτοιμοι, έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από το τελευταίο μας ματς. Ακόμη και οι επαφές που έχουμε με την μπάλα στο χορτάρι χρειάζεται βελτίωση, ωστόσο πιστεύω πως μέχρι το πρώτο μας παιχνίδι θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι.

Ο μεγαλύτερος στόχος του Άρη τώρα είναι το Κύπελλο.

Σίγουρα, είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας τώρα και είναι στο μυαλό μας συνεχώς. Ακόμη και ο κόσμος της ομάδας όταν βλέπει εμένα ή κάποιον από τους συμπαίκτες μου στον δρόμο τυχαία αυτό μας λέει, να φέρουμε το Κύπελλο.

Πόσο έτοιμοι θα είναι οι παίκτες αν τελικά ο ημιτελικός διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου, μετά από δύο μήνες δηλαδή;

Για εμένα είναι θετικό διότι σίγουρα θα είμαι πιο έτοιμος. Ωστόσο σίγουρα είναι δύσκολο γιατί θα είναι στα μέσα του καλοκαιριού, είμαστε ήδη στο τέλος μιας σεζόν και έχουμε πολλά στην «πλάτη» μας εμείς ως παίκτες όμως θα δώσουμε το 1000% για να μπορέσουμε πρώτα να προκριθούμε στον μεγάλο τελικό και μετά να κατακτήσουμε και το τρόπαιο.

Τι σου έχει αναφέρει ο Νέτο για τον Άρη και τους οπαδούς του;

Ήταν διαφορετικές εποχές τότε καθώς ο Άρης αγωνιζόταν στο Europa League αλλά μου έχει ήδη αναφέρει αρκετά τόσο για την ομάδα όσο και για τους οπαδούς.

Πως βλέπεις την επιστροφή του Άρη στα πλέι οφ;

Θέλουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι από το σημείο που αφήσαμε την ομάδα, γιατί στα τελευταία παιχνίδια μάλιστα δεν παίρναμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι είναι προχωρημένη η σεζόν αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο τόσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος για πλέι οφ όσο και για το Κύπελλο.

Ποιοι από τους συμπαίκτες σου στον Άρη σου έλειψαν περισσότερο στο να αγωνίζεσαι μαζί τους;

Σίγουρα ο Μπρόυνο Γκάμα, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Φραν Βέλεθ!

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα με τον Άρη, ποιο είναι το δικό σου σχόλιο;

Μπορείτε να δείτε και τους αριθμούς του, αυτό λέω πάντα. Από τότε που ήρθε στην ομάδα οι αριθμοί του είναι πολύ καλοί. Είναι και για τον ίδιο ευκαιρία τώρα να «χτίσει» όπως θέλει εκείνος την ομάδα γιατί πέρσι την βρήκε έτοιμη. Είναι σίγουρα πολύ σημαντικός για τον Άρη, η ομάδα τον χρειάζεται.

Από εμένα ζητά να θωρακίσω το κέντρο, να συνεργαζόμαστε καλά με τον Ματίγια και να «εκμεταλλευόμαστε» στο μέγιστο βαθμό τους γρήγορους παίκτες μας για να δίνουμε την μπάλα. Σίγουρα ο Γιάννης (Φετφατζίδης) είναι ο πιο γρήγορος παίκτης του Άρη με την μπάλα.

Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα;

Δεν γνωρίζω αν έχω κάποια πρόταση από άλλη ομάδα, δεν με έχει ενημερώσει για κάτι τέτοιο ο μάνατζερ μου. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζει ποδόσφαιρο, να είμαι έτοιμος για την φετινή σεζόν και μόνο αυτό. Ο Άρης είναι η προτεραιότητα μου τώρα, έχω συμβόλαιο και δεν θα σκέφτομαι κάτι άλλο. Όταν τελειώσει η σεζόν θα γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις και βλέπουμε.

Έχεις τατουάζ με το σήμα του Άρη;

Ο Άρης είναι πολεμιστής, είναι ο Θεός του πολέμου και αυτό μου αρέσει πολύ. Γενικώς κάνω τατουάζ που σχετίζονται με την οικογένεια μου, το ποδόσφαιρο και τον Θεό.

Περίμενες αυτή την αγάπη από τον κόσμο του Άρη;

Σίγουρα όχι, ήταν έκπληξη για εμένα. Διότι όταν έδωσα την πρώτη μου συνέντευξη εδώ στην Ελλάδα, άκουγα πάρα πολλά πράγματα για τον Μανώλη Σιώπη που είχε φύγει από τον Άρη και αν θα μπορέσω α τον αντικαταστήσω, μου δημιούργησε μια πίεση αυτό. Εγώ όμως έκανα την δουλειά μου και φυσικά χαίρομαι πάρα πολύ για την αγάπη που έλαβα.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό ματς με την φανέλα του Άρη;

Δύο παιχνίδια θυμάμαι πολύ έντονα. Το πρώτο ήταν το ματς με την Μόλντε στο Χαριλάου, μπορεί να αποκλειστήκαμε αλλά ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και δώσαμε τα πάντα για να ανατρέψουμε το αρνητικό 3-0 του πρώτου αγώνα. Το δεύτερο ήταν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πάλι στο «σπίτι» μας, ήταν ένας φανταστικός αγώνας με εκπληκτική ατμόσφαιρα και πολύ σημαντικός για εμένα προσωπικά που σκόραρα στο τέλος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button