Ποδόσφαιρο

Σάσα: «Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον προπονητή μας»

Ο Λούκας Σάσα μίλησε για την ποιότητα του Άρη, τον σημερινό ντέρμπι αλλά και τους πανηγιρυσμού της ομάδας. Επίσης, αφιερώσε εκ μέρους όλων των παικτών την νίκη στον Μάντζιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

Για το αν συμφωνεί με το ότι ήταν ο πολυτιμότερος του ντέρμπι: 
Δεν ξέρω αν είμαι ΜVP, έτρεξα πολύ, προσπάθησα, είστε πολύ ευγενικοί που το λέτε, αλλά νομίζω ότι αυτός ο τίτλος πηγαίνει σε όλη την ομάδα. 

Για την σημερινή του εμφάνιση και την δύσκολη ως τώρα χρονιά, στην οποία είχε χάσει τη θέση του: 
«Είναι καλό που έχω την ευκαιρία να μιλήσω για αυτό. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως είχα δύο μικροτραυματισμούς που μου κόστισαν, δεν έχασα προπονήσεις αλλά δεν μπορούσε να προπονηθώ όπως ήθελα. Επιπλέον τα παιδιά που έπαιζαν στη θέση μου έπαιζαν καλά, οπότε δεν ήταν εύκολο. Συνέχισα να δουλεύω και περίμενα την ευκαιρία μου, σήμερα είχα την ευκαιρία να παίξω, προσπάθησα και ελπίζω πως και στη συνέχεια θα είμαι ο Λούκας Σάσα που θυμάστε από πέρσι». 

Για το λόγο των φετινών εμφανίσεων: 
«Έχουμε πολύ ποιοτική ομάδα. Μερικές φορές έρχονται παίκτες από τον πάγκο που παίζουν καλύτερα από τους βασικούς. Αυτός ο συναγωνισμός στην ομάδα κάνει καλό, κάνει πιο δυνατές τις προπονήσεις και αυτό είναι το κλειδί της καλής πορείας ως τώρα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι». 

Για το πόσο βοηθά η υψηλή θέση του Άρη στην κατάταξη την ψυχολογία: 
«Τα θετικά αποτελέσματα μας δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό αλλά κερδίσαμε στη συνέχεια, ενώ και η ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο, έτσι όπως πήγε στο παιχνίδι, ήταν σαν νίκη». 

Για το αν ήταν ο πρωταγωνιστής των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια: 
«Ναι, εγώ ήμουν ο πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς. Μπορεί να μην είμαι ο καλύτερος στο παρκέ, αλλά όταν έρθει η ώρα για να γιορτάσουμε, μπορώ να κάνω χαμό!». 

Για το πριμ: 
«Δεν ξέρω κάτι, όταν τελειώσουμε από εδώ θα πάω να κοιτάξω το IBAN μου!».

Για την εξέλιξη της σεζόν μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό: 
«Το γνωρίζαμε ότι θα είμασταν καλή ομάδα, αποκτήσαμε καλούς παίκτες και επιπλέον έμειναν πολλοί καλοί παίκτες. Τα παιχνίδια που είναι τόσο νωρίς στη σεζόν είναι δύσκολο γιατί δεν έχεις το χρόνο για να δέσει η ομάδα και επιπλέον είχαμε μια κακή βραδιά. Επειδή όμως έβλεπα ότι έχουμε ποιοτικό ρόστερ περίμενα ότι θα πηγαίναμε καλά».  

Για τον Άκη Μάντζιο που κέρδισε για πρώτη φορά ως προπονητής τον ΠΑΟΚ: 
«Ναι, θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον προπονητή μας. Ο προπονητής μας έχει κερδίσει τους πάντες, ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, δουλεύει κάθε μέρα πολύ σκληρά, μας δίνει αυτοπεποίθηση και είναι ταιριαστό να του αφιερωθεί αυτή η νίκη». 
 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button