Μπάσκετ

Σάκοτα: “Ένας…άγραφος κανόνας στο Αλεξάνδρειο”

Ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ μέσα στο Παλέ σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος μετά από 17 χρόνια και αναφέρθηκε με πολύ σεβάσμια λόγια προς τον Άρη και την προσπάθεια που κάνει.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε στο gazzetta.gr πως “το ξέραμε πως ήταν κάτι σαν ένας… άγραφος κανόνας στο Αλεξάνδρειο, δεν μπορεί να τελειώσει απλά το παιχνίδι. Πάντα κάτι γίνεται και χρειάζεται να κάνουμε κάτι στο τέλος, για να νικήσουμε. Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, γιατί ο Άρης είναι μια ομάδα που παλεύει με την καρδιά της και τιμάει την ιστορία της, άσχετα που περνά τώρα άσχημη περίοδο. Πρόκειται για μια ομάδα που παλεύει και παίζει σωστά και πειθαρχημένα. Ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο κι έπαιξαν πολύ καλά, για να πάρουν τη νίκη” και πρόσθεσε: “Ξορκίσαμε μια… κατάρα, αλλά η έδρα του Άρη θα είναι πάντα πολύ δύσκολη. Παλιότερα ήταν από τις πιο δύσκολες στην Ευρώπη, αλλά ακόμα παραμένει. Αρκετοί δεν θα περάσουν από εδώ, ακόμα και φέτος”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button