Ποδόσφαιρο

Ρόμα-Λέστερ: Standing ovation στον Ρανιέρι από τους οπαδούς, «λύγισε» ο Ιταλός (pic)

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έλαβε καθολικό χειροκρότημα από τους φιλάθλους δύο πρώην ομάδων του, της Ρόμα και της Λέστερ και «λύγισε» στα VIP του «Ολίμπικο»

Τι κι αν οι ομάδες τους κοντράρονταν σε ρεβάνς με φόντο έναν ευρωπαϊκό τελικό; Οι φίλαθλοι της Ρόμα και της Λέστερ ένωσαν τις φωνές τους για μερικά δευτερόλεπτα στο «Ολίμπικο», για να αποθεώσουν μία από τις πιο αγαπητές και σεβάσμιες φιγούρες των ιταλικών γηπέδων και πάγκων. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν επίσημος προσκεκλημένος των Τζιαλορόσι για τον δεύτερο ημιτελικό του Conference League ανάμεσα σε δύο συλλόγους που πέρασε αρκετά χρόνια της καριέρας του και στο 53′ έλαβε καθολικό standing ovation κι από τις δύο πλευρές, κάτι που τον συγκίνησε εμφανώς.

Ο 71χρονος allenatore θήτευσε δύο φορές στους Ρωμαίους, μία τη διετία 2009-2011 και μία το 2019 ως υπηρεσιακός τεχνικός, ενώ με τη Λέστερ έγραψε το πιο χρυσό κεφάλαιο της καριέρας του οδηγώντας την στη μεγαλύτερη έκπληξη του σύγχρονου ποδοσφαίρου με την κατάκτηση της Premier League το 2016. Αναμφίβολα, η στιγμή του χειροκροτήματος κι από τις δύο ομάδες ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της φετινής ευρωπαϊκής σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button