ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ρούνεϊ: Ο εθισμός στον τζόγο και τα ασύλληπτα ποσά

Ο Γουέιν Ρούνεϊ άνοιξε τη καρδιά του και αποκάλυψε πως υπήρξε εθισμένος στον τζόγοτην εποχή που αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 34χρονος φορ υπέγραψε στην Ντέρμπι Κάουντι (Τσάμπιονσιπ), η οποία μάλιστα έχει ως βασικό χορηγό μια στοιχηματική, την 32Red. Εκανε το ντεμπούτο του στις 2/1 απέναντι στην Μπάρνσλεϊ, όπου μάλιστα φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ξεκίνησε με νίκη και ασίστ του ίδιου (2-1), ενώ λίγες ημέρες αργότερα η Ντέρμπι απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας στο Κύπελλο Αγγλίας.

Η μεταγραφή του στην Ντέρμπι ήταν υπό αμφισβήτηση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την ομάδα να επιβεβαιώνει πως ο μισθός του πληρώνεται από τον ίδιο το σύλλογο και όχι από τη στοιχηματική. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ρούνεϊ αποφάσισε να μιλήσει λεπτομερώς για το πώς υπέφερε από τον τζόγο στις αρχές της καριέρας του.

«Ημουν νέος ακόμη όταν ξεκίνησα να παίρνω πολλά λεφτά. Στα εκτός έδρας, είτε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε με την Αγγλία, βαριόμουν να περιμένω στο ξενοδοχείο. Ηθελα να κάνω πράγματα να γεμίσω το χρόνο μου. Και το στοίχημα ήταν ένα από αυτά. Ηταν εύκολο να παίζω από το κινητό και το έκανα. Δεν ένιωθα ότι έπαιζα με πραγματικά λεφτά», ανέφερε ο Ρούνεϊ για το πως ξεκίνησε να παίζει.

Ωστόσο αργότερα κατάλαβε πως κατρακύλησε: «Πριν το καταλάβω είχα χάσει αρκετά λεφτά, χωρίς να συνειδητοποιήσω τα ποσά που τοποθετούσα. Στην αρχή κέρδιζα και νόμιζα ότι έβγαζα εύκολα χρήματα. Στο τέλος όμως κατέληγα να βγαίνω χαμένος. Είχα καταφέρει να χάσω 700.000 λίρες σε διάστημα πέντε μηνών!»

Στο τέλος, όμως, ξεπέρασε τον εθισμό στον τζόγο και να βγει κερδισμένος από όλη την υπόθεση: «Στο ποδόσφαιρο παίζεις για το σύλλογό σου ή την εθνική ομάδα. Οταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο λεφτά, τότε επηρεάζεσαι. Ευτυχώς κατάφερα να ξεχρεώσω τα λεφτά που είχα χάσει και δεν στοιχημάτισα ποτέ ξανά. Εμαθα από τα λάθη μου. Εάν συνεχίσεις να τζογάρεις, θα χάσεις περισσότερα λεφτά. Τότε μπορείς να βρεθείς σε άσχημη κατάσταση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button