Ποδόσφαιρο

Ρονάλντο: Πιέζει για να φύγει από τη Γιουβέντους

Με κάθε τρόπο ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από τη Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες προσπαθεί να βρει λύση.


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε βλέπει την ώρα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, που επιθυμεί να αλλάξει άμεσα περιβάλλον, σύμφωνα με δημοσιεύματα και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, με τον εκπρόσωπό του Ζόρζε Μέντες να προσπαθεί να βρει τη «φόρμουλα» μετακίνησης του.
Και ολα αυτά μάλιστα λίγο μετά από την επιλογή του να μείνει στον πάγκο κόντρα στην Ουντινέζε κι ενώ σύμφωνα με τον προπονητή του, Μαξ Αλέγκρι, είχε ενημερώσει πως θα μείνει στο Τορίνο.

Στην Ισπανία κάνουν αναφορές ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινηθεί για εκείνον το καλοκαίρι του 2022, την ώρα που σε Γαλλία και Ιταλία γράφεται ότι μπορεί να μεταγραφεί άμεσα, εφόσον ο Εμπαπέ καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών. Βέβαια ενώ ο Μέντες τον έχει προτείνει σε αρκετούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, και ως τώρα κανείς δε φαίνεται πρόθυμος να πληρώσει το μισθό του, που ανέρχεται σε 31 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button