ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ρονάλντο και Ταλίσκα καθάρισαν για την Αλ Νασρ στο ντέρμπι με την Αλ Αχλί!

Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Saudi Pro League, με την Αλ Νασρ να επικρατεί με το χορταστικό 4-3 της Αλ Αχλί!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των γηπεδούχων ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από ασίστ του Μανέ, για να ακολουθήσει στο 17′ ο Ταλίσκα και να κάνει το 2-0! Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η Αλ Αχλί μείωσε με τον Κεσιέ, ωστόσο, ο Ταλίσκα, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το ματς συνέχισε να έχει γρήγορο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μαχρέζ να μειώνει σε 3-2 στο 50′ από την άσπρη βούλα. Όπως και νωρίτερα, έτσι και τώρα, η Αλ Νασρ βρήκε ξανά απάντηση στο γκολ των φιλοξενούμενων, με τον «CR7» να κάνει το 4-2 στο 52′! Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπρίκαν στο 87ο λεπτό.

Με τη νίκη αυτή η Αλ Νασρ έφτασε τα πέντε διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στους 15 βαθμούς και την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα στο -3 από την πρωτοπόρο, Αλ Ιτιχάντ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button