Ποδόσφαιρο

Ροζ: «Θέλουμε το κύπελλο! Περήφανος που θα παίξω με Μήτρογλου»

Για τη σημαντική νίκη του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ, τον… συμπαίκτη του πλέον Κώστα Μήτρογλου αλλά και την επιθυμία να σηκώσει το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Λίντσεϊ Ροζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου αμυντικού στην κάμερα της Nova:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήθελα αυτό το γκολ από την αρχή της σεζόν. Είμαι χαρούμενος που ήρθε σήμερα αλλά αυτό που με απασχολεί είναι το μηδέν πίσω. Αυτό που μας χαροποιεί περισσότερο είναι η νίκη»

Για το μηδέν πίσω: 

«Είναι πολύ καλό, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι να κρατήσουμε το μηδέν. Γιατί έχουμε την ποιότητα να πετύχουμε ένα γκολ και θα πάρουμε τη νίκη στην χειρότερη δεν θα πάρουμε τη νίκη. Το πρώτο που έχουμε στο μυαλό μας από τον επιθετικό και όλη την ομάδα έχουμε να κρατήσουμε το μηδέν».

Για τη νίκη με 1-0: 

«Αυτό που θέλουμε είναι να γίνεται η δουλειά μας θα θέλαμε να κερδίζουμε με 10-0 αλλά αν μου έλεγε κάποιος ότι θα κερδίζουμε πάντα με 1-0 θα το υπέγραφα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν ήμουν στη Γαλλία η Μαρσέιγ πήρε το πρωτάθλημα, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια με 1-0 ».

Για τον Μήτρογλου: «

Είμαι πολύ περήφανος που θα παίξω μαζί του είναι ένας γνωστός ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να φέρνει τέτοιους μεγάλους παίκτες»

Για την διαφορά της φετινής με την περσινή χρονιά: 

«Δουλέψαμε όλοι μαζί, ο προπονητής έκανε αρκετή δουλειά. Ο πρόεδρος έφερε καλούς παίκτες αυτή τη σεζόν. Ξεκινήσαμε από την πρώτη αγωνιστική πολύ καλά βέβαια υπάρχει η άσχημη βραδιά με την Κολος. Αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα δύο πρωταθλήματα».

Για τον Άκη Μάντζιο και τι άλλαξε:

«Έπαιζε εδώ ξέρει την ομάδα, ήταν αρχηγός γνωρίζει πως λειτουργεί. Από την πρώτη στιγμή είχε σκοπό να δώσει ταυτότητα όλα χτίστηκαν γύρω από αυτή τον ακολουθήσαμε και τον εμπιστευτήκαμε

Για το τι προτιμάει Κύπελλο ή δεύτερη θέση:

«Και τα δύο. Θέλουμε το Κύπελλο να το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο το θέλει ο κόσμος η ομάδα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button