Ποδόσφαιρο

Ρεσιτάλ υποκρισίας: Ο “χαίδεμένος” ΠΑΟΚ βγάζει ανακοίνωση για δικαιοσύνη που ακολουθεί οδηγίες!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, κατά της Κυβέρνησης, μεταξύ άλλων τονίζοντας : «Η χούντα που ζούμε από την ημέρα που είναι στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία είναι πρωτοφανής».

Ανακοίνωση εξέδωσαν, εναντίον της Κυβέρνησης οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση τους:

Από την πρώτη μέρα της γέννησης της ιδέας του ΠΑΟΚ έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε εχθρούς. Ξέρουμε πλέον να τους αναγνωρίζουμε, να τους πολεμάμε και να τους κερδίζουμε.

Όπως πάντα, λοιπόν έτσι και τώρα είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε απέναντι μας ανθρώπους που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ….
Κυριάκο Μητσοτάκη είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ και της ελληνικής κοινωνίας. Είσαι ο κύριος υπεύθυνος για ότι συμβεί στο μέλλον. Όσο μας στερείς το αίσθημα του δικαίου από το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, τόσο πιο πολύ θα σε βαραίνει η ευθύνη για ότι ακολουθήσει. Το έχουμε πει και το λέμε και πάλι. Η υπομονή μας δεν τελειώνει, έχει ήδη εξαντληθεί.
Βαγγέλη Μαρινάκη, είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ και κάθε νοήμονα Έλληνα πολίτη. Ο Μητσοτάκης σου παρέδωσε εν λευκώ τη διαχείριση της χώρας και εσύ κάνεις πλέον ότι γουστάρεις χωρίς να ρωτήσεις κανέναν. Εισαγγελείς και δικαστές αλλάζουν χώρες και ηπείρους για να μην βρεθούν με τσιμεντωμένα πόδια στο λιμάνι του Πειραιά. Αντίθετα, άλλοι εισαγγελείς, δικαστές και αρχιμπάτσοι, ακολουθούν τυφλά τις οδηγίες σου, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας σου και των εταιριών σου, νιώθοντας ασφάλεια και σιγουριά ότι δεν θα τους αγγίξει κανείς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button