Ποδόσφαιρο

Ραφίκ Γκιτάν: Ο “νέος Μαχρέζ” για τον Άρη

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης δε σταματάει στη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά και από ό,τι φαίνεται, ο Ραφίκ Γκιτάν θα είναι ο επόμενος παίκτης του Άρη. Ποιος είναι όμως ο Ραφίκ Γκιτάν;

Ο Ραφίκ Γκιτάν είναι ένας 22χρονος Γαλλοαλγερινός επιτελικός μέσος. Αγωνίζεται στη Ρεν εδώ και 2 χρόνια, έχοντας βγει από τις ακαδημίες της Χάβρης. Η Ρεν δαπάνησε το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει.

Δυστυχώς, ο Γκιτάν δε βρήκε τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής στην γαλλική ομάδα, έχοντας ελάχιστες συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεν. Δόθηκε δανεικός πέρυσι στη Μαρίτιμο, με την οποία είχε μια έναν καλό αριθμό συμμετοχών (26).

Ο Γκιτάν, έχει συμμετοχές με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Γαλλίας και για πολλούς, θεωρούνταν ο “επόμενος Μαχρέζ” μεγαλώνοντας με τους 2 να έχουν και αρκετά κοινά, όπως το ότι και των 2 οι πατεράδες είναι από την Αλγερία και οι μητέρες από το Μαρόκο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συμφωνία του Άρη με τον Γκιτάν είναι στην τελική ευθεία και αναμένεται να δούμε αν θα είναι όντως ο “επόμενος Μαχρέζ” και στον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button