Διεθνή

Ραντεβού με τα αστέρια! – Στην τελική ευθεία οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Εβδομάδα «Final-8» είναι η ερχόμενη, καθώς από Δευτέρα το Europa League και το Champions League κάνουν… σέντρα με νοκ-άουτ αγώνες για την τελική ευθεία.

EUROPA LEAGUE

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου η αρχή θα γίνει με το Europa League. Στις 22:00 η Ίντερ αγωνίζεται με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κοπεγχάγη. Όπως όλοι οι αγώνες έτσι και οι προαναφερθέντες θα είναι μονοί (νοκ άουτ) και σε ουδέτερη έδρα.

Οι τελευταίες αναμετρήσεις των «8» για το Europa League θα γίνουν την Τρίτη 11 Αυγούστου, πάλι στις 22:00. Η προκριθείσα σε βάρος του Ολυμπιακού, Γουλβς, αναμετριέται με τη Σεβίλη ενώ η Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Βασιλεία.

CHAMPIONS LEAGUE

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παίρνει «σκυτάλη» την Τετάρτη (12/8) με μόλις μία αναμέτρηση, αυτή της Αταλάντα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Την επόμενη μέρα (Πέμπτη 13/8) Λειψία και Ατλέτικο Μαδρίτης δίνουν τη δική τους «μάχη» για την τετράδα.

Το μεγάλο «ντέρμπι τιτάνων» των «8» είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή, στις 14 Αυγούστου. Τα εναπομείναντα φαβορί, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, κοντράρονται σε μία πολύ ενδιαφέρουσα «μονομαχία». Τέλος, το Σάββατο του Δεκαπενταύγουστου, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την «έκπληξη» Λιόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button