Ποδόσφαιρο

Ρέλλας: “Με ικανότητες και φρέσκες ιδέες ο Διαμαντόπουλος! Τυχερός ο Άρης που είχε Σπανό”

Ο ιδιοκτήτης του Παναιγιάλειου, Αντώνης Ρέλλας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τη Μακεδονία είπε:

Χωρίς καμία δόση υπερβολής ας αναλογιστούν οι άνθρωποι που οδεύουν προς μία διαφορετική κατεύθυνση ότι οι ευθύνες που τους βαραίνουν είναι τεράστιες.

Για τον Παναιγιάλειο είπε:

Η ομάδα είναι σε μία περίοδο αναμονής. Δεν προσδοκούμε ιδιαίτερα πράγματα όσον αφορά το κομμάτι της αναδιάρθρωσης. Νομίζω ότι ο στόχος και η σκέψη όλων μας είναι για την επόμενη μέρα μίας αναδιοργάνωσης της ομάδας και όσο το δυνατόν συντομότερα να επανέρθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Για το αν γνωρίζει κάτι για την αναδιάρθρωση είπε:

Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση. Διαβάζοντας όλα αυτά που γίνονται η εκτίμηση μου είναι ότι η αναδιάρθρωση σε έναν τέτοιο βαθμό που να προδικάζει ή που να προμηνύει την πτώση της ομάδας στην Football League θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο.

Ποτέ δεν κοίταξα μόνο τα συμφέροντα της ομάδας μου αλλά ιδιαίτερα τα προβλήματα της Football League θα έλεγα ότι ήταν και άκαιρο να γίνει μία αναδιάρθρωση φέτος σε αυτό το αρχικό στάδιο που είχε πει ο υπουργός των 20 ομάδων. Θα ήταν καλύτερο ένα μεταβατικό στάδιο που ίσως η δεύτερη πρόταση που είχε πέσει στο τραπέζι από την πρώτη. Το ποδόσφαιρο υποβαθμίζεται με 12 ομάδες, από την άλλη πρέπει να βλέπουμε με ρεαλισμό την πραγματικότητα και ο ρεαλισμός επιβάλει σε αυτή την οικονομία που περνάει η χώρα μας δεν μπορούν να είναι παραπάνω από 12 ομάδες αλλά το πολύ 14. Το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα και να μπορούν οι ομάδες να είναι βιώσιμες.

Για τα έσοδα είπε:

Η κατανομή των εσόδων γίνεται από κάτω προς τα πάνω ώστε να είναι τακτοποιημένες οι ομάδες και να μην είναι υπόθεση 3-4 ομάδων. Μεγαλώνοντας οι μικρότερες ομάδες έχουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό συμφέρει και τους μεγάλους. Ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα φέρει έσοδα και θα προσελκύσει χορηγούς, επενδύσεις και θα έχει ένα υγιές περιβάλλον. Οι ομάδες και οι εταιρίες δεν πτωχεύουν από τη μία μέρα στην άλλη.

Για την επιστροφή του Άρη στην Σούπερ Λίγκα είπε:

Ήταν κάτι αναμενόμενο. Ο φετινός Άρης δεν είχε καμία σχέση με τον περσινό Άρη, μπήκε στην καθημερινότητα της Football League που είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κανείς δεν σου χαρίζεται. Ήταν τεράστιο το όνομα και το μπράντ νέιμ του Άρη αλλά συνδυάστηκε και αποδείχτηκε μέσα στο γήπεδο. Ο φετινός Άρης είχε στόχο και έπαιζε ανά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Για τον κ. Σπανό είπε:

Ήταν μεγάλο λάθος που έδιωξα τον Σπανό αλλά εν τέλη ήταν τυχερός ο Άρης που είχε τον Σπανό. Είναι ένας πολύ καλό προπονητής με εξέλιξη και πιστεύω θα του δοθεί σύντομα η ευκαιρία να είναι σε μία ομάδα της Σούπερ Λίγκ γιατί έχει πραγματικά αξία και ασχολείται με αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα στην Σούπερ Λίγκα με Άρη και ΟΦΗ είναι πιο ελκυστικό.

Για τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο είπε:

Είναι ένα νέο παιδί που έχει σπουδάσει το ποδοσφαιρικό μάνατζμεντ. Έχει φρέσκες ιδέες και αν η συμφωνία που θα κάνει με τον Άρη είναι καλή, οι ρόλοι είναι διακριτοί και η διοίκηση του αφήσει χώρο και χρόνο θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει. Εννοώ ξεκάθαρα ότι αυτό το πόστο που θα του ανατεθεί να τον αφήσουν να δουλέψει. Όταν ήταν εδώ μου είχε πολλές νέες και φρέσκες ιδέες είδα πως πραγματικά είναι το ποδόσφαιρο, δώσαμε χώρο σαν διοίκηση ακολουθώντας το πλάνο του σε πολλά νέα παιδιά που είχαν αξία. Έχει ικανότητες σε όλα τα επίπεδα. Γνωρίζει πράγματα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το πως οργανώνεται μία ομάδα και στο εμπορικό κομμάτι. Αυτά δεν γίνεται να τα γνωρίζει μία διοίκηση πρέπει να είναι τα κατάλληλα άτομα και στις κατάλληλες θέσεις.

Πρόταση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου ήταν η επιστροφή του Σπανού στο Αίγιο μετά την αποχώρηση του από τον Απόλλων. Με εξέπληξε η πρόταση του και ειλικρινά με πρόλαβε.

Για το αν μπορεί να σηκώσει το βάρος του Άρη στην Σούπερ Λίγκα είπε:

Η εποχή του ενός έχει περάσει εκτός αν εξαιρέσουμε 2-3 μεγάλες ομάδες που έχουν πολύ ισχυρούς επιχειρηματίες. Νομίζω ότι επιβάλλονται πλέον οι συνεργασίες. Κανένας δεν μπορεί να πετύχει μόνο. Ο Άρης έχει την δυναμική και τους ανθρώπους να στηρίξουν τον Καρυπίδη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button