YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Ρέγιες: «Με έπεισε το όραμα του Άρη, στόχος να ανεβάσουμε επίπεδο τον ομάδα»

Ο Ρούμπεν Ρέγιες έκανε την πρώτη του τοποθέτησε ως τεχνικός διευθυντής του Άρη.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Θα ήθελε να ευχαριστήσω τον Θόδωρο Καρυπίδη για την προσπάθεια που έκανε να έρθω στην ομάδα. Με έπεισε το όραμα που έχει, η δέσμευση του για την ομάδα και η πεποίθηση που έχει ότι μπορεί να καταφέρει μεγάλα πράγματα.

Θέλω να ευχαριστήσω για την υπομονή που είχε ο κύριος Καρυπίδης για να υπογράψω. Είχα έναν χρόνο συμβόλαιο που έμενε με τη Χετάφε και έπρεπε να το διευθετήσω.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στόχος μας είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική και να κλείσουμε την ψαλίδα με τις υπόλοιπες ομάδες.

Για μένα είναι μία υπέροχη πρόκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω το κλαμπ και να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας. Θα θέσω όλες μου τις γνώσεις και την εμπειρία μου στη διάθεση του κλαμπ, για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button