ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ράνγκνικ: “Η διοίκηση, μου είπε πως οι Βλάχοβιτς, Ντίαζ, Άλβαρες δε μπορούν να βοηθήσουν”

Ο Ραλφ Ράνγκνικ με δηλώσεις του “άδειασε” τη διοίκηση των “Κόκκινων Διαβόλων” σχετικά με τους στόχους που είχε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ρωτήθηκε για τη μη απόκτηση ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο, πόσο μάλλον ενός επιθετικού, στο οποίο απάντησε πως αυτό δεν ήταν δική του ευθύνη αλλά της διοίκησης της ομάδας.

«Η απάντηση που πήρα τότε ήταν αρνητική, γιατί δεν υπήρχε παίκτης στην αγορά που θα μπορούσε πραγματικά να μας βοηθήσει», είπε αρχικά και συνέχισε.

«Υπήρχαν μερικές περιπτώσεις. Ο Ντίαζ είναι τώρα στη Λίβερπουλ, ο Άλβαρες που το καλοκαίρι θα είναι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βλάχοβιτς ήταν ακόμα στη Φιορεντίνα. Αυτοί οι τρεις μου έρχονται απλά τώρα στο μυαλό. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα οικονομικό. Η απάντηση που πήρα ήταν όχι και τέλος.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να τους αποκτήσουμε, αλλά θα μπορούσαμε να το είχαμε συζητήσει. Ίσως θα έπρεπε να πιέσω παραπάνω. Υπήρχαν 48 ώρες και θα μπορούσαμε να έχουμε προσπαθήσει», είπε ο Γερμανός που θα έχει πλέον συμβουλευτικό χαρακτήρα στην ομάδα

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button