Μπάσκετ

Πόσο κοντά στο ΝΒΑ ήταν ο Κάμπερλαντ; – Όσα έλεγαν τα scouting reports

Ο Τζαρόν Κάμπερλαντ πήρε την ευκαιρία του στην G-League, αλλά ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκε ομάδα στο ΝΒΑ.

Για τον 24χρονο γκαρντ υπήρχε πάντα ο στόχος του ΝΒΑ. Στο draft του 2020 όμως όλες οι ομάδες τον προσπέρασαν και εκείνος έπρεπε να εξετάσει διαφορετικές επιλογές.

Πάντως το ότι δεν θα επιλεγόταν δεν ήταν κάτι δεδομένο. Το 2019 στα μέσα της χρονιάς θεωρούταν από το ESPN ένα από τα 50 καλύτερα πρότζεκτς, ενώ και το 2020 ήταν λίγο πριν την March Madness στο no55 από το ESPN και το no61 στο aggrogate.

Αξίζει να αναφέρουμε μερικά από όσα λεγόταν στο κορυφαία nbascoutinglive.com για τον Κάμπερλαντ.

«Θετικά: Ο Κάμπερλαντ είναι ένας αθλητικός παίκτης, καλός σε άμυνα και επίθεση που μπορείς να βασιστείς σε αυτόν και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι εξαιρετικός αμυντικός και μπορεί να μαρκάρει πολλές θέσεις χάρει στον συνδυασμό δύναμης και ταχύτητας που έχει.

Έχει καλό χειρισμό της μπάλας και είναι εξαιρετικός στο να βγαίνει από τα σκριν και να σουτάρει. Η δύναμη του και η ικανότητα με την μπάλα στα χέρια των βοηθάνε να φτάνει στο ζωγραφιστό εύκολα.»

«Αρνητικά: Ο Κάμπερλαντ χρειάζεται να βελτιώσει την σταθερότητα του και τις αποφάσεις που παίρνει. Πολλές φορές εκβίασε δύσκολα σουτ και έκανε κακές πάσες που οδήγησαν σε λάθη.

Η δομή του είναι μία αδυναμία, ποια είναι η καλύτερη θέση για εκείνον; Που ταιριάζει στο κορυφαίο επίπεδο; Έχει καλό χειρισμό της μπάλας, αλλά όχι τον κορμό για να είναι πόιντ φόργουορντ. Αυτό μας αφήνει να πιστεύουμε ότι είναι τρία, αλλά δεν είναι δεδομένο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button