Γενικά

Πόσο δύσκολα σπάνε τα παράθυρα του Volkswagen Golf MK4; (video)

Το Golf ντροπιάζει το Tesla Cybetruck με την ανθεκτικότητα των παραθύρων του.

Μετά από το πρόσφατο φιάσκο των σπασμένων παραθύρων στην παρουσίαση του Tesla Cybertruck, το κανάλι CarHax στο YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο με αντίστοιχες (και ακόμη πιο απαιτητικές) δοκιμές σε ένα Golf τέταρτης γενιάς.

Αρχικά, το τζάμι δέχεται επαναλαμβανόμενα χτυπήματα από μια μεταλλική σφαίρα βάρους 0,5 kg από τα οποία προς έκπληξή όλων μας βγαίνει αλώβητο. Τη σκυτάλη πάιρνει ένα σφυρί βάρους 1,25 kg, ούτε αυτό όμως καταφέρνει να προκαλέσει ζημιά στο γυαλί. Τέλος ακολουθεί μια βαριοπούλα βάρους 4 kg με μακριά λαβή η οποία πετυχαίνει το στόχο της πάνω που νομίζαμε πως το συγκεκριμένο Golf ήταν θωρακισμένο!

Μετά από τη δοκιμή αντοχής των πλευρικών παραθύρων του Golf την οποία θα χαρακτηρίζαμε άκρως επιτυχημένη, ο παρουσιαστής τοποθετεί δύο ειδικά φιλμ προστασίας. Χάρη σε αυτά, ακόμα δυνατά χτυπήματα με τη βαριοπούλα 4 kg δεν καταφέρνουν να σπάσουν το τζάμι, ντροπιάζοντας το Tesla Cybertruck.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να σημειώσουμε πως στην παρουσίαση του Cybertruck τα δυνατά χτυπήματα στο αμάξωμα που προηγήθηκαν της δοκιμής αντοχής του Tesla Armor Glass οδήγησαν στο σπάσιμο της βάσης του παραθύρου αποδυναμώνοντας το υλικό.

Δείτε τo Video που ακολουθεί:

Πηγή: https://www.drive.gr/

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button