Ποδόσφαιρο

Πόση μαγκιά; Τεράστιος Άρης ξεφτίλισε την εξυγίανση και δεν έχασε (2-2) στη σφαγή της δεκαετίας

Ο Άρης αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1.

Πρώτο ημίχρονο

Ο αγώνας ξεκίνησε στο Περιστέρι με τις δύο ομάδες να μπαίνουν αρκετά δυναμικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Πρώτη «επίσκεψη» του Άρη στην περιοχή του Ατρομήτου έγινε στο 6’ με τον Ματέο Γκαρσία να μπαίνει χωρίς όμως να προλαβαίνει την δυνατή μπαλιά με τους αμυντικούς και τον Γιαννιώτη να απομακρύνουν.

Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος θέλησε να γίνει επικίνδυνος στο 10’ με ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα λίγα μέτρα πιο πίσω από την μεγάλη περιοχή, η κεφαλιά όμως του Γκαλβάο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Σιαμπάνη που μπλόκαρε εύκολα. Λίγα λεπτά μετά, στο 15’ ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου προσπάθησε να αιφνιδιάσει την άμυνα του Άρη με ένα δυνατό βολέ που όμως πρόλαβε ο νεαρός πορτιέρο των «κιτρινόμαυρων» και με ωραία κεφαλιά απομάκρυνε πριν προλάβει ο Ενσικουλού.

Στο 18’ ήρθε η πρώτη καλή φάση για τον Άρη που βρέθηκε μια «ανάσα» από το 0-1. Ο Μπερτόγλιο βγήκε ωραία από τα δεξιά, έδωσε στον Μάνο όμως ο φορ των «κιτρινόμαυρων» δεν πρόλαβε να «τσιμπήσει» την μπάλα και να σκοράρει. Στο 23’ ξανά ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει αυτή την φορά με ένα μακρινό δυνατό σουτ του Μπερτόγλιο που όμως πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι από τον Ευαγγέλου είδε ο Λίντσεϊ Ροζ καθώς στο 30’ έπειτα από σταμάτημα του Γάλλου και φάουλ στον Μανούσο ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άρης ξαναμπήκε στα καρέ του Γιαννιώτη, ο Μάνος προσπάθησε αλλά οι αμυντικοί του Ατρομήτου απομάκρυναν.

Κόκκινη κάρτα στον Ροζ, κανένας έλεγχος από το VAR, πέναλτι για Ατρόμητο και 1-0 με τον Μανούσο στο 36’

Κόντρα στην ροή του αγώνα και πολύ γρήγορα ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Λίντσεϊ Ροζ μέσα σε πέντε λεπτά είδε την δεύτερη κίτρινη από τον Ευαγγέλου και αποβλήθηκε για χέρι στο σουτ του Νάτσο ενώ ο διαιτητής αμέσως έδειξε την «άσπρη βούλα». Ο διαιτητής δεν πήγε καν στο VAR ούτε υπήρξε περαιτέρω έλεγχος αφού από το ριπλέι φαίνεται πως η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Γάλλου αμυντικού και όχι στο χέρι του! Μανούσος ευστόχησε από τα 11 μέτρα κάνοντας το 1-0 στο 36’ και βάζοντας στον Άρη δύσκολα.

Στο 40’ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με ένα φάουλ σε αρκετά καλή θέση όμως το σουτ του Ματίγια πέρασε άουτ. Στο 42’ έγινε και η πρώτη αλλαγή του ματς, με τον Μάντζιο να περνά στον αγώνα τον Μπεναλουάν βγάζοντας τον Γκάμα.

Ο Άρης στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου αλλά και στις καθυστερήσεις (τρία λεπτά) δεν σταμάτησε να απειλεί θέλοντας εμφανώς την ισοφάριση πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ένα κόρνερ (το πρώτο για τον Άρη) στις καθυστερήσεις έφερε τους παίκτες στην περιοχή των γηπεδούχων, όμως τελικά η μπάλα απομακρύνθηκε ενώ ο Ατρόμητος προσπάθησε να αιφνιδιάσει και να τρέξει στην αντεπίθεση όμως από λάθος συνεννόηση η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι καθυστερήσεις έληξαν με τον Ευαγγέλου να σφυρίζει την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος του αγώνα ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν χωρίς αλλαγές ενώ στο 50’ την κίτρινη κάρτα είδε και ο Τομάσεβιτς για χέρι.

ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο στο 51’ (2-0) με τον Μουνίθ

Ο Ατρόμητος έκανε το 2-0 στο 51’ με τον Μουνίθ να προσπερνά στην αντεπίθεση μετά από κόντρα της μπάλας τον Γκάνεα, έπειτα τον Δεληζήση και να σουτάρει μόνος του με τον Σιαμπάνη να μην μπορεί να αντιδράσει.

Ανατροπή του Μάνου στην μεγάλη περιοχή, τίποτα από VAR και Ευαγγέλου!

Στο 56’ ήρθε άλλη μια αμφισβητούμενη φάση με τον Μάνο να ανατρέπεται αντικανονικά μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου όμως ο Ευαγγέλου δεν έδωσε τίποτα με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» να διαμαρτύρονται άκρως δικαιολογημένα.

Τρία λεπτά μετά έγιναν οι επόμενες δύο αλλαγές για τον Άρη με τους Κάτσε και Σίλβα να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Γκάνεα και Ματέο.

ΓΚΟΛ για τον Άρη στο 61’ και 2-1 με τον Κάτσε!

Ο Άρης κατάφερε να μειώσει στο 61’ με τις αλλαγές του Μάντζιου. Ο Σίλβα από τα αριστερά έδωσε στον Κάτσε ο οποίος πλάσαρε την μπάλα στέλνοντας την στα δίχτυα του Γιαννιώτη κάνοντας το 2-1 για τους «κιτρινόμαυρους»!

Ο Άρης εμφανώς πιο αποφασισμένος μετά το «τέρμα» που πέτυχε είχε κι’άλλη ευκαιρία να πετύχει γκολ στο 67’ με τον Σάσα. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά σούταρε, ο Γιαννιώτης απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Ματίγια ο οποίος όμως την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 70’ ο Κάναντι έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές με τους Χριστοδουλόπουλο, Κωτσόπουλο και Κυβρακίδη να μπαίνουν αντί των Μουνίθ, Μανούσου και Τομάσεβιτς.  

Στο 76’ ο Μάντζιος ολοκλήρωσε τις αλλαγές του με τους Λόπεθ και Μαντσίνι να μπαίνουν στις θέσεις των Μπερτόγλιο και Μάνου.

ΓΚΟΛ για τον Άρη και ισοφάριση 2-2 με τον Σάσα στο 81’!

Ο Άρης μετά από την πίεση του δεύτερου μέρους έφερε το ματς στα ίσα πετυχαίνοντας την ισοφάριση (2-2) με τον Λούκας Σάσα! Ο Μαντσίνι βγήκε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έδωσε με πολύ όμορφη πάσα στον Σάσα ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2 για τους «κιτρινόμαυρους»!

Στο 85’ τις αλλαγές έκλεισε και ο Ατρόμητος με τον Κάναντι να βάζει μέσα τους Μάτιτς και Σάλομον αντί των Ενσικουλού και Χαρίση.

Σε λίγο περισσότερα…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button