Ερασιτέχνης

Πόλο προς ΚΟΕ: “Οι διαιτητές αλλοιώνουν αποτελέσματα και κρίνουν στόχους”

Ο Α.Σ. Άρης έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα Πόλο Ανδρών του συλλόγου μας από τη διαιτησία, με αποκορύφωμα τον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Ν.Ο. Λάρισας.

Οι κιτρινόμαυροι τόνισαν πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα με τον ΝΟ Λάρισας, ενώ υπογράμμισαν ότι ενδεχομένως τα σφυρίγματα αυτά θα κάνουν την διαφορά για το ποια ομάδα θα είναι στα πλέι-οφ και ποια όχι.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για την απαράδεκτη και προκλητική διαιτησία των κυρίων ΚΥΡΑΝΗ Κωνσταντίνου και ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ Ιωάννη στον αγώνα μεταξύ του συλλόγου μας Α.Σ. ΑΡΗΣ και του Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ, που διεξήχθη την Κυριακή 01-03-2020 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο και να τους καταγγείλουμε για αλλοίωση αποτελέσματος, που ενδεχομένως θα κρίνει και μια θέση στα play off ή στα play out στον Β΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Θέλουμε επίσης να τονίσουμε ότι, από την αρχή της χρονιάς η ομάδα μας τυγχάνει εχθρικής αντιμετώπισης από την διαιτησία με αποκορύφωμα τον ανωτέρω αγώνα της Κυριακής.

Σεβόμενοι τους θεσμούς και το άθλημα δεν προβήκαμε σε κανενός είδους διαμαρτυρία για την έως τώρα αντιμετώπιση του συλλόγου μας, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται, η ανοχή μας εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Το γεγονός αυτό δυσαρεστεί ιδιαίτερα τόσο εμάς όσο και το πολυάριθμο φίλαθλο κοινό του συλλόγου μας που παρακολουθεί από κοντά την ομάδα μας να αδικείται κατάφωρα. Ενδεικτικα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε-υποδείξουμε πλήθος λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων που πάρθηκαν τόσο στο εν λόγω αγώνα όσο και σε προγενέστερους αγώνες και αλλοιώσαν το αποτέλεσμα κατα της ομάδας του συλλόγου μας, σε όποιον μας ζητηθεί.

Αναφέρουμε επίσης ότι μετά τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με την Α.Ε. Χαϊδαρίου προβήκαμε σε μια ήπια προφορική διαμαρτυρία, καθώς επίσης μεταφέραμε και τις ανησυχίες μας για την διατησία στο εν λόγω παιχνίδι, σε εκπροσώπους της διατησίας, ενέργειες που όπως φαίνεται δεν απέφεραν καρπούς.

Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα του θέματος που προκύπτει, σεβόμενοι πρωτίστως το άθλημα και δευτερευόντως το ιστορικό σωματείο του Α.Σ. ΑΡΗΣ που καταφανέστατα θίγετε και ζημιώνετε.

Η παρούσα επιστολή σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή προς το φιλικό σωματείο του Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Υ.Γ. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι το βίντεο του αγώνα το οποίο είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button