Ερασιτέχνης

Πόλο Γυναικών: Μία νίκη και μία ήττα για τον ΑΡΗ το Σάββατο (7/8)

 ομάδα Πόλο Γυναικών του ΑΡΗ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με μία νίκη και μία ήττα, το Σάββατο 7/8, στο κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Το απόγευμα η ομάδα του Αργύρη Παυλίδη κέρδισε τον Ν.Ο. Χανίων με 8-7, ενώ το πρωί ηττήθηκε από τον Ηλυσιακό με 11-9. Σε συνδυασμό με την ήττα της πρεμιέρας από τον Π.Α.Ο.Κ., ο ΑΡΗΣ κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλο και δεν προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην Α1.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 11-9

Ο ΑΡΗΣ έδωσε μεγάλη μάχη με ένα εκ των μεγάλων φαβορί για την άνοδο. Στο ημίχρονο προηγήθηκε με 6-5, όμως του στοίχισε το τρίτο οκτάλεπτο που βρήκε μπροστά τον αντίπαλο με 9-7, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα για την ομάδα μας με 11-9.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 5-6, 9-7, 11-9.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Φορίδου, Βαρελίδη, Στόγιου, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Ζιώγα, Γραικού, Σπηλιωτίδου, Τζίκου, Σελετοπούλου, Κάλφα, Λαμπρούση, Μορφιάδου, Παπαθανασίου.

ΑΡΗΣ – Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ 8-7

Ο ΑΡΗΣ πήρε τη νίκη απέναντι στον Ν.Ο. Χανίων με 8-7, σε ένα «κλειστό» παιχνίδι. Στο πρώτο οκτάλεπτο το σκορ ήταν 2-2 και το ημίχρονο έληξε με 3-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΑΡΗΣ δε δέχτηκε γκολ και πέρασε με 5-4. Οι «κιτρινόμαυρες» κράτησαν τη νίκη στην τελευταία περίοδο του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 5-4, 8-7.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Φορίδου, Βαρελίδη, Στόγιου, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Ζιώγα, Γραικού, Σπηλιωτίδου, Τζίκου, Σελετοπούλου, Κάλφα, Λαμπρούση, Μορφιάδου, Παπαθανασίου.

Την Κυριακή 8/8 στις 12:00 ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τον Βόλο με στόχο την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button