Πόλο

Πόλο Ανδρών: Στον Άρη ο Κωνσταντίνος Σάλτας

Στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Σάλτα προχώρησε ο Άρης, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων έρχεται να ενισχύσει το τμήμα πόλο στη θέση του περιφερειακού.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την απόκτηση του Κωνσταντίνου Σάλτα για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο Κωνταντίνος Σάλτας παίζει στη θέση του περιφερειακού. Ξεκίνησε από τον Άθω Χαλκιδικής μέχρι το 2013, ενώ στη συνέχεια έκανε τη θητεία στο Απόλλο μέχρι και το 2015. Από εκεί μετακόμισε στη Μελβούρνη και αγωνίστηκε για τη Victoria Seals μέχρι και το 2021. Από το 2021 μέχρι πέρυσι αγωνίστηκε στη Victoria Phoenix.

Μετά τη συμφωνία του με τον Άρη, ο Κωνσταντίνος Σάλτας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία και τη συνεργασία μου με τον Άρη, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη και τον προπονητή της ομάδας, Κωνσταντίνο Παυλίδη, με τον οποίο έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση και με έχει βοηθήσει πολύ με την διαδικασία και την επιστροφή στην Ελλάδα.

Ερχόμαστε “πακέτο” με τον συμπαίκτη και πολύ καλό μου φίλο τα τελευταία χρόνια στη Μελβούρνη, Tyson Mutsch, και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την δουλειά και να παίξουμε όμορφο water polo».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button