Μπάσκετ

“Πυροβολούμε τα πόδια μας, πρέπει να θυμώσουμε λίγο – Εχουμε παίκτες μάγκες, δεν το αξίζουν…”

Τι δήλωσε ο Καστρίτης

Στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: “Σήμερα ξεκάθαρα δεν αξίζαμε να κερδίσουμε παρά το ότι στο τέλος επιστρέψαμε. Σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να νικήσουμε, καθώς για 2-3 δεκάλεπτα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο παρκέ. Αυτό έχει να κάνει με το θέμα ενέργεια και συγκέντρωσης. Τον τελευταίο μήνα εμείς πυροβολούμε τα πόδια μας και αυτό πρέπει να το σταματήσουμε”.

Εμείς για πολλοστή φορά ενώ στην αρχή φαινόμαστε άδειοι, κάνουμε come back. Αυτό έχει να κάνει με όλους μας, αδικούμε τους εαυτού μας. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαστε μαχητές αλλά είναι κρίμα να μη παίρνουμε νίκες όταν έχουμε χάσει ολόκληρα δεκάλεπτα.

Παίζει ρόλο το πώς μπαίνουμε στα ματς και πώς προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να διαχειριζόμαστε σωστά τα αποτελέσματα και την οποιαδήποτε εμφάνιση. Πρέπει να θυμώσουμε και λίγο και να σταματήσουμε να το κάνουμε όλο αυτό. Δεν το αξίζουν τα παιδιά, είναι μάγκες, παλικαράδες… Εχουμε φτάσει τις πέντε σερί ήττες και πρέπει να αντιδράσουμε”.

Για το ενδεχόμενο αλλαγής στο ρόστερ: “Αλήθεια, τώρα πρέπει να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση; Μου κάνετε πάλι αυτή την ερώτηση; Τώρα, πάλι μου κάνετε αυτή την ερώτηση και πρέπει να την απαντήσω… Συνεχίστε να με ρωτάτε κάθε φορά που συναντιόμαστε αν υπάρχει περίπτωση αλλαγής κάποιου παίκτη ή αν στηρίζουμε το ρόστερ. Την απάντηση την ξέρετε. Είναι σαν να με ρωτάτε κάτι για την διαιτησία και να περιμένετε να σας πω κάτι. Ξαναρωτήστε με…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button