Ερασιτέχνης

Πυγμαχία: Χρυσός ο Κωνσταντινούδης του Άρη, χάλκινος ο Τσολάκης

Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο για τον Πέτρο Κωνσταντινούδη και τον Νικόλαο Τσολάκη αντίστοιχα στο άθλημα της πυγμαχίας για τον σύλλογο του Άρη.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης:

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι πυγμάχοι του Άρη στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας MINOAS BOXING CUP, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 28 έως τις 30 Ιουλίου.

Ο Πέτρος Κωνσταντινούδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παμπαίδων στα 42 κιλά, ενώ ο Νικόλαος Τσολάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων στα 54 κιλά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κωνσταντινούδης βραβεύτηκε από τον διοργανωτή, αφού ο τελικός τον οποίο κέρδισε αναδείχτηκε ως ο καλύτερος της διοργάνωσης. Ο επόμενος αγωνιστικός στόχος του αθλητή του Άρη είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων, το οπαίο θα πραγματοποιηθεί στο Σαράγιεβο της Βοσνίας.

Πολλά συγχαρητήρια και στους δυο αθλητές μας για τις επιτυχίες στους. Το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ. Άρης θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον διοργανωτή του τουρνουά Ανδρέα Γιαννακόπουλο για τη φιλοξενία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button