Διεθνή

Πτώση στο Race για τον Τσιτσιπά

Απομακρύνθηκε από την οκτάδα του Race για το Τορίνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τα τελευταία αποτελέσματα στο US Open.

O κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε τρεις θέσεις στη λίστα και είναι πλέον στο Νο.12, καθώς τον προσπέρασαν Τέιλορ Φριτζ (Νο.9), Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο.10) και Τόμι Πολ (Νο.11), που συνεχίζουν την πορεία τους στη Νέα Υόρκη και έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο. Στη διοργάνωση παραμένει και Φράνσις Τιάφοου, που για την ώρα είναι 675 βαθμούς πίσω από τον Στέφανο.

Στο ATP Finals (10-17/11) περνούν οι οκτώ πρώτοι του Race, δηλαδή της φετινής βαθμολογίας, και για την ώρα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση οι Γιάνικ Σίνερ και Σάσα Ζβέρεφ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ αναμένεται να πάρει σύντομα το τρίτο εισιτήριο, ενώ όλα δείχνουν ότι και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δώσει ξανά το «παρών» στη διοργάνωση. Από εκεί και πέρα, όμως, γίνεται «σφαγή» και φαίνεται ότι φέτος θα δυσκολευτεί και ο κάτοχος του τίτλου Νόβακ Τζόκοβιτς, που είναι στο Νο.7 και σκοπεύει να παίξει μόνο σε Σανγκάη και Μπερσί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε ό,τι αφορά το live ranking, o Στέφανος παραμένει στο Νο.11 του κόσμου, αλλά απειλείται από τους Τέιλορ Φριτζ και Τόμι Πολ.

Η Μαρία Σάκκαρη, από την πλευρά της, διατηρείται για την ώρα στο Νο.9, αλλά θα χάσει μια θέση αν προκριθεί στα ημιτελικά του US Open η Έμα Ναβάρο. H 29χρονη τενίστρια μάλλον έχει χάσει το… τρένο για το WTA Finals, καθώς βρίσκεται στο Νο.25 του Race.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button