Απόψεις

«Πτωματοφάγοι» και εσωστρεφείς κάτω τα χέρια από τον Άρη

Το πρόβλημα στον μπασκετικό Άρη είναι ένα μονοπάτι δύσκολο και έχει πολλά αγκάθια γύρω του, που δυστυχώς κάνουν πιο δύσκολη την διαδρομή και την εύρεση κάποιας λύσης. Η οικογένεια Λάσκαρη περνάει μια δύσκολη κρίση την οποία όλοι ξέρουμε, λίγο πολύ και κάνει τα πάντα για να βρει την λύση. Το θέμα είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν πιο δύσκολο με διάφορες φήμες και σενάρια τρόμου και επιστημονικής φαντασίας.

Ο μπασκετικός Άρης αυτήν την στιγμή είναι ένας ασθενής που χρειάζεται βοήθεια, στήριξη, και πίστη στον ιδιοκτήτη του. Βέβαια άμα κάποιος προτρέξει σε κάποια ντοκιμαντέρ και δει πως λειτουργούν κάποια ζώα εν ονόματι πτωματοφάγα όπως ύαινες, γύπες κλπ, και σκεφτεί λίγο τι συμβαίνει όλο αυτόν τον καιρό, από την στιγμή δηλαδή, που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ παραχώρησε την συνέντευξη τύπου, θα καταλάβει ότι και στην ανθρωπότητα υπάρχει η πτωματοφαγία.

Από την επόμενη μέρα κιόλας της συνέντευξης τύπου αλλά και της ανακοίνωσης του Παναγιώτη Γιαννάκη ξεκίνησε η εσωστρέφεια, η φημολογία και η σεναριογραφία από ανθρώπους και μέσα ενημέρωσης, οι οποίοι είτε θέλουν να κάνουν κακό στον Άρη μας, είτε να δοξαστούν οι ίδιοι και να κάνουν νούμερα εις βάρος της ομάδος μας.

Ακούσαμε για τον Λάσκαρη ότι έκλεψε τον Λετονό, ακούσαμε ότι μια ομάδα επενδυτών-δανειστών θέλει να βάλει 500.000 ευρώ για να βοηθήσει τον σύλλογο και πάνω σε αυτό ειπώθηκαν διάφορα σενάρια πχ όπως ότι ο Λάσκαρης δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί τους η ότι αυτοί δεν συμφωνούν με τις εγγυήσεις που τους δίνει, οι οποίες, διάφορα παπαγαλάκια μας είπαν ότι είναι 30% από το μετοχικό κεφάλαιο και κάποιοι κιόλας είπαν και για 50% με αποτέλεσμα να σπείρουν φόβο στον κόσμο, αλλά τι τους νοιάζει νούμερα να γίνονται.

Μέχρι και ότι ήρθε χορηγία από τον ΟΠΑΠ για 250.000-350.000 ευρώ είπαν μερικοί και είχαν το θράσος να πουν ότι την αρνήθηκε ο Λάσκαρης, και τώρα βγήκε και το άλλο ότι και καλά επενδυτές ενδιαφέρονται να αγοράσουν μερίδιο από το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ, κάτι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες διαψεύστηκε και πάλι. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!

Μήπως πρέπει λίγο σαν νοήμονες άνθρωποι που είμαστε να κάτσουμε να σκεφτούμε λογικά και να δούμε πως έχουν τα πράγματα; Ο Άρης είναι μια εταιρεία πάρτε το χαμπάρι, μια επιχείρηση η οποία έχει ιδιοκτήτη και διοικητικό συμβούλιο. Ο Λάσκαρης έχει αυτήν την στιγμή ένα πρόβλημα, οπότε αυτομάτως έχει πρόβλημα και η επιχείρηση, ο Άρης. Κανένας νοήμων επιχειρηματίας δεν θα έβαζε τα λεφτά του σε μια επιχείρηση που τρεμοπαίζει και κυρίως δεν θα έβαζε το όνομα του, τουλάχιστον μέχρι ή εταιρεία να πάρει τα πάνω της και πάλι. Για αυτό αυτοί που σεναριογραφούν διάφορα εις βάρος του Άρη ας σταματήσουν και ας κάνουν κάτι άλλο. ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ.

Ας ηρεμήσουμε λοιπόν λίγο, ξέρω όλοι μας αγωνιούμε για την κατάσταση της μεγάλης μας αγάπης, αλλά με το να πλάθουμε σενάρια τρόμου και επιστημονικής φαντασίας δεν κερδίζουμε κάτι, αλλά το μόνο που κάνουμε είναι περισσότερο κακό λασπώνοντας το όνομα του Άρη μας της μεγάλης μας αγάπης. Ας αναμένουμε λοιπόν λίγο τις επίσημες ενημερώσεις αλλά και ανακοινώσεις της ΚΑΕ και ας μην ακούμε τον έναν και τον άλλον. Ας βάλουμε λοιπόν ένα φίλτρο σε αυτά που ακούμε και αναπαράγουμε και όλα θα πάνε καλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button